Taxfree priser

Tax-Free priser på store kjente merker. Du får de samme prisene på parfyme, hudpleie, kosmetikk, makeup og sminke når du reiser innenlands som utenlands. Bufret Oversett denne siden Se alle.


Sorter etter: Relevanse, Pris , Alfabetisk . Viser av 5produkter.

The Snow Grouse Blended Grain Scotch Whisky. Du kan handle både på avgang og ved ankomst. Se utvalg og lag handleliste på tax-free. Handleliste og vareutvalg. Da kan du på forhånd sjekke prisene på de mest aktuelle varene.


I Norge kan du sjekke på Tax-free. Disse er Gardermoen, Fleslan Kjevik, Sola og Værnes. Her kan du sjekke prisene på fem forskjellige flyplasser.

Det kan være du heller burde sjekke inn på en lounge eller slappe av ved gaten, heller enn å shoppe rundt etter gode priser på flyplassen. LES OGSÅ: Gjem verdisakene i sikkerhetskontrollen. Vi har sjekket prisene på alkoholholdige varer og parfyme- og hudpleieprodukter, og som du kan se av prisene. Husk også at taxfreegodteri i mange tilfeller er billigere på dagligvarebutikken enn på taxfree.


Velkommen til vår taxfreebutikk på dekk 7! Prisene er lave og du kan spare inntil på prisene i land. Vi ønsker deg en hyggelig og lønnsom handleopplevelse på Stena . Sammenlign priser og spar penger. Finn din perfekte reise på Gardermoen. Noen varer er faktisk dyrere på taxfree enn i butikken. TV Hjelper deg har sjekket priser på båt, fly og flyplass og funnet hvilke Taxfree -varer du bør shoppe og droppe.


Det er vinterferie i Norge denne uka og mange av våre lesere er sikkert på reise. Reiser man utenlands, er det for de aller fleste av oss en fast vane å kjøpe med en tollfri kvote hjem. Men er du nå sikker på at prisene på i tax-free butikkene gir store besparelser i forhold til Vinmonopolet?


På mange matvarer sparer du nå mer enn sammenlignet med priser i Norge. Husk at du også handler til taxfreepriser om bord – spar opptil i forhold til veiledende priser i Norge.

Du finner et stort utvalg i taxfreebutikkene om bord. Nyt en tur med et av våre skip og gjør samtidig et kupp i våre butikker. Spar opptil i forhold til veiledende priser i Norge. Nå blir det mulig å kjøpe kosmetikk og parfyme til tax-free - priser - selv om du bare skal fly innenlands. I vår taxfree kan du shoppe kvalitetsvarer til gunstige tax free priser.


Bestill din reise med DFDS nå! Prisene på taxfree -varene er hentet i butikken på Gardermoen og på Dutyfree. VG Nett har sjekket prisene. De er sammenlignet med prisene på vinmonopolet. Glasmagasinets parfymeri i Oslo 6. På enkelte av vinene er årgangen et år yngre i taxfree -butikken enn sammenlignet . Vi har satt samme en handlekurv basert på noen av bestselgerne i taxfree - butikken på Gardermoen.


Prisen varierer med 8kroner fra Heathrow, London som var billigst denne gangen - og Arlanda, Stockholm som var dyrest. Siden testen viser såpass varierende priser , lønner det seg å sjekke prisene på . Shoppa till dig själv eller din familj. Smycken, goda viner, parfymer och godsaker.


Alltid till minst procent lägre pris än i land.

Commentaires

Articles les plus consultés