Qrutrøk

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Nettbutikken for både hund og fører innen apporteringstrening og jakt. Konsulenter - Teknisk konsulentvirksomhet. Qrutrøk Of Norway AS fra , Oppland.


I nettbutikken deres finnes det meste av det en retrievereier kan ønske seg. Perhaps searching can help. Storefront designed by WooThemes. OTHER EXHIBITORS ON STAND.


Dro til Drangedal på fredag den oktober. Tok med meg blod og skanker, og rakk å legge to spor til Isak og Sami. Neste gang blir det døgngammelt spor på begge to.


Hadde nattvakts uke uka etter, men rakk en liten trening med Vidar på . Sammen har vi startet nettbut. På siden vil vi skrive om nye produkter, om trening av eg. Hunden må kunne forstå signaler og tegn for å kunne delta på denne gruppa. Vi legger opp til øvelser som gjør at muligheten til å lykkes på prøve.


Alle som ønsker, kan melde seg på den dagen det passer. Vi holder mange av kursene hjemme hos oss på gården i Åsa som ligger rett utenfor Hønefoss, men vi reiser også rundt i både inn- og utland. Vi holder kurs på alle nivåer fra valp til elite,- og vi har også endel privattimer og treninger. Når vi ikke holder kurs,- så trener vi egne hunder.


Vi har pr i dag hunder som alle . Dere vil få lekser mellom hver samling, og dere skal sette dere konkrete mål som vi jobber sammen med å nå. Kurset består av en kombinasjon av helge - kveldssamlinger,- i alt samlinger. Valp og unghundkurs- Veien til BK.


Det vil være samlinger, ca hver 4. Dere får hjemmelekse mellom hver gang, og selvsagt kan dere ta kontakt med . I samarbeid med Spjellerup gundog ønsker vi velkommen til en unik påskeferie med kurs på Tårnholm på Sjællan og evt prøver i Danmark. Vi tilbyr en pakke med overnatting (6) netter og full pensjon under hele oppholdet. Programmet vil vare fra mandag 26. Jeg heter Aase og har holdt på med hunder siden 8 og har holdt på med mange typer av hundesport.


Jeg har holdt kurs på fulltid i noen år, og har også holdt på med trening av diabeteshund. Jeg heter Trond og har hatt trent retrievere for jaktprøver siden -86. Jeg startet med Golden av utstillingstypen, et par av disse ble NJCH.


Gikk etterhvert over til labrador av jakttypen, og har har oppnådd gode resultater med flere av disse. Filmer med treningstips og fra div treninger. Husk at du som har vært på kurs med oss, kan få tilgang til den lukkede gruppen på facebook med treningstips, filmer med øvelser osv.


Trykk på pilene til høyre eller venstre for å bla frem og tilbake. Rallarskogen: Karlsen Undis Merethe Midtbø Og Ronny, .

Commentaires

Articles les plus consultés