Hvilken pc skal jeg kjøpe

Men skal PC -en for det meste stå på ett ste kan du også vurdere en skrivebordserstatter med skjerm på eller tommer. Da får du en stor og god arbeidsflate, noe som mange ganger er en fordel. Husk at du uansett kan koble hvilken som helst PC til en ekstern skjerm, tastatur og mus - når du vil . Hvordan velge rett bærbar PC.


I denne guiden tar vi for oss hva du bør vurdere i jakten på din nye bærbare makker, og hvilke vurderinger du bør ta i forbindelse med ditt PC - kjøp.

Det er mange begrep i bransjen som kan . Her finner du riktig student- PC og skole- PC tilpasset ditt bruk. Se beste macbook, chromebook og windows-laptop her. Se dagens beste tilbud. Du kan velge mellom tradisjonell bærbar datamaskin, laptop med touch-skjerm og 2-i-laptop.


Da har du kommet helt rett! Derfor har vi vært med om en del og har mye erfaring å gå på når vi nå tester Laptops. Mange lurer også på om de skal kjøpe Windows- PC eller Mac.

En PC bør ha minst to 3. USB-utganger, men dersom PC -en har færre, eller av en annen type, bør du undersøke hvilke adaptere du trenger for å kunne . Om du trenger en PC som først og fremst skal løse praktiske oppgaver som nettbank, netthandel og surfing på internett vil det ikke nødvendigvis stilles særlig store tekniske krav til. Sammen med arbeidsminnet er det den som blant annet sørger for at oppgaver utføres og i hvilken hastighet. Når du skal kjøpe laptop, må du først ta stilling til hvilken type du ønsker.


Under beskriver vi kort de ulike typene, og forskjellene mellom dem. Du må aller først ta stilling til om du vil ha en Mac ( Apple) med OSX-operativsystem eller en PC med Windows. HP mener selv batteriet skal holde det gående i inntil timer, noe som bør bety heldagsbruk dersom du glemmer laderen hjemme en dag. Hvilken pc skal jeg velge?


Når du leter etter en billig bærbar datamaskin, Laptop ellers en bærbar Gaming-laptop med høy Ytelse? Her er våre anbefalinger av bærbar PC til studiene. FOTO: Anders Brattensborg Smedsru Tek. RETT FOKUS: Fokuser på ting som teller når du skal kjøpe bærbar PC til studiene.


Nå er det på tide igjen for mange å kjøpe ny PC. Ved hjelp av hardt oppsparte midler – eller kanskje med Lånekassens velsignelse – har du muligheten til å erverve deg en bærbar PC som skal hjelpe deg gjennom livets mange utfordringer og timer. Men hva slags utstyr trenger du egentlig for å gjøre . Nettbutikkene har ofte en ganske fin pekepinn på hvor du bør legge deg, enten du skal sette sammen selv eller kjøpe en ferdig pakke.

Sjekk hva slags oppsett de typisk baserer en spill-, kontor eller hjemme- PC på, merk deg forskjellene, og prøv å lage et bilde av hvilket behov PC -en din skal fylle. Lurer du på hva slags PC du skal kjøpe , hvordan du får raskere nett eller hvordan du blir kvitt viruset på dataen din? Valg av bærbar datamaskin er ikke alltid like enkelt. Utvalget er enormt, og det er ikke alltid like tydelig hva som er forskjellene på de ulike maskinene. Vi har samlet noen av spørsmålene som ofte stilles.


Spesielt kan valget mellom Mac og PC være vanskelig, fordi man ikke kjenner godt nok til forskjellene. Vi ser nærmere noen av dem. Hjelp til kjøp og salg av PC : Hei jeg skal kjøpe meg en bærbar gaming laptop og jeg har funnet to forskjellige pcer, men usikker på hva av dem. Valget står mellom Packard Bell IXtreme og Acer Predator G3.


Skal kjøpe meg en gaming pc. Ja, mange av dere vil sikkert svare at jeg bør bygge selv, men haar ingen anelse på hvordan. Har også hørt at Packard Bell er no forbanna piss.


Alle elever i videregående skole skal ha bærbar PC som de eier. De som skal starte i VGfor første gang, får tilbud fra fylket om å kjøpe bærbar PC til en lavere pris - dette tilbudet gjelder ikke VG VGeller VG4. Har du bærbar PC fra før av, så kan du bruke den på skolen.

Commentaires

Articles les plus consultés