Dansani inzo høyskap

Høyskap i grå ask med to dører med håndtak i blank krom. Kan også leveres med Push-open funksjon og innvendig lys mot ekstra tillegg i pris. DANSANI INZO produktinformasjon. PORSELENSSERVANTER: Dansani porselensservanter består av ekte sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur.


Innredning av bad med baderomsmøbler, dusjavskjerminger, badekar og tilbehør i dansk design fra Dansani , gir gode opplevelser og velvære i hverdagen. Dansani Inzo - Vi har alle kombinasjonene fra Dansani! Norges beste VVS telefonsupport på nettet! Skapet er en utstillingsmodell fra Comfort, men passer ikke vårt bad og er derfor ubrukt og ser helt nytt ut.


Skapet har to dører og tre glasshyller innvendig. Dansani Zaro og Inzo er bygget etter et modulært system hvor skap , servanter og speilløsninger passer sammen på kryss og tvers. På den måten kan man sette sammen sin personlige og optimale løsning, uansett om man har et lite eller stort baderom. For meg er god design når estetikk og funksjonalitet når et høyere nivå,. Servantskap med Andante porselensservant.


Skap i eik og to skuffer med fullt uttrekk og soft-close. Speil med integrert lys i topp og bunn gir god speilbelysning, men samtidig også flott lyseffekt oppover og nedover mot servanten. Kan leveres i seks forskjellige dekorer og i breddene . Kjøp Baderomsmøbler Dansani inzo på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Baderomsmøbler Dansani inzo i kategorien Baderomsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Baderomsmøbler ved hjelp av vår tjeneste. Stort og rommelig høyskap med speildør. Begge høyskap har speilfront med skjult grep og soft-close, . Hos Comfort finner du et bredt utvalg av store baderomsmøbler med enkel eller dobbel servant.


Finn møbelet som passer ditt bad her. Reol med helfigurspeil i front, med tilgang fra begge sider. Kompletter med Inzo-møbel i samme serie for helhetlig inntrykk. Velg baderomsmøbler som passer ditt bads stil og størrelse.


Vi har et bredt utvalg av møbler i små og store størrelser og ulike stiler. Go to the productFind similar products. Inzo -serien i tre fra Dansani er perfekt hvis du ønsker deg en organisk, varm look.


Canto porselensservant kan leveres for bordstående eller veggmontert blandebatteriDen modulære tankegangen bak Inzo åpner opp for innredningsmulighetene, og gjør det enkelt å skape harmoni på baderommet. De høye sideskapene har oppbevaringskassetter som tilbehør, som . Nytt høyskap med lekker innredning.

Commentaires

Articles les plus consultés