Tesla elektromobilis

Sukąstais dantimis, nes net ir pavažinėtas kompanijos elektromobilis kainuoja mažiausiai 60. Eur, bet žinodama, kad kiekvienas euro centas čia virsta investicija į ateitį. Jus domina Tesla parduodami naudoti automobiliai?


Parduodamų Tesla naudotų automobilių skelbimai pateikiami sąraše. Populiariausios parduodamų Tesla naudotų.

Prieš kurį laiką turėjau progą porą dienų pasivažinėti su „ Tesla Model S“ automobiliu. Ar tai yra tik palyginti nesugebančių fanų blevyzgos, ar grynakraujė tiesa? Kaip turbūt pastebėjote, Tesla Model S užima antrą poziciją tarp populiariausių šiuo metu gatvėse važinėjančių elektromobilių.


Praėjusiais metais per Melagių dieną buvo pristatytas naujas automobilio modelis, kuris sukėlė neregėtą ažiotažą, o apie jo debiutą rodė net lietuviškos televizijų naujienos, ko tikrai dažnai nepamatysi. Tesla “ galiausiai gali pavykti gerokai . Ji leis „Model 3“ važiuoti savarankiškai eismo juostoje, taip pat elektromobilis galės automatiškai persirikiuoti į kitą juostą, išsukti iš greitkelio bei pats prisiparkuoti. Bazinė spalva – juoda (Solid Black), .

Tai prabangus padidinto pravažumo automobilis. Automobilis varžysis su kompaktinės klasės premium modeliais. Nors techninės detalės kruopščiai slepiamos, manoma, kad automobilis konkuruos . Silicio slėnyje (angl. Silicon Valley) – tai JAV regionas, esantis San Francisko įlankos pakrantėje, Kalifornijoje.


Laikomas JAV informacinių technologijų lopšiu, kuriame yra įsikūrusios pačios pažangiausios pasaulio kompanijos. Pirmasis “ Tesla Motors” kompanijos pristatytas automobilis. JAV elektromobilių gamintoja „ Tesla Motors“ per pirmąją savaitę gavo daugiau kaip 3tūkst. Pagaliau gavau galimybę sėsti prie “ Tesla ” vairo! BMW i kuris gi privaloma tvarka komplektuojamas su mažalitražiu . Aukštosios mados drabužių prekybos bendrovei „Du broliai“ degalų kainų svyravimai neberūpi.


Atidžiau žvalgytis reikės nebent į elektros tarifus, nes nuo šiol įmonės automobilių parke – Lietuvoje dar neregėtas limuzinas „ Tesla Model S“. Gamintojas žada, kad naujasis modelis, turėsiantis tapti BMW ir „Mercedes- Benz C“ konkurentu, kainuos apie 35. Jungtinėse Valstijose įsikūręs elektromobilių . Amerikos elektromobilių gamintojas „ Tesla Motors“ ištesėjo savo pažadą – penktadienio naktį Lietuvos laiku pristatė nuo tūkst.


Tesla Model 3“ greičiausiai buvo labiausiai aptarinėjamas automobilis šiais metais.

JAV dolerių kainuojantį naująjį elektrą varomą „Model 3“. Pirmieji „Model 3“ serijos automobiliai bus pristatyti jau liepos d. Foto: Publicitātes attēls. Tesla Motors vadītājs Īlons Masks savā Twitter paziņojumā atklājis, ka kompānijas cenu ziņā pieejamākā elektromobiļa – Model – ražošanas konveijers tiks iedarbināts piektdien, .

Commentaires

Articles les plus consultés