Pidestall plantasjen

Stilren og moderne pidestall i svart matt metall, to størrelser. Vendbar design som fungerer for både store og mellomstore planter. Maksvekt kg (høy) respektivt kg (lav). Tradisjonell og stabil pidestall av tre i to nivåer.


Passer til større planter og potter. Stilren, moderne pidestall med messingbelagt plate. Kombiner med planter og andre dekorasjoner. Gummiknotter for beskyttelse av gulv.


Med pidestallen Tilia kan du ha flere planter på en mindre flate. Du bestemmer selv hvor potteringene skal være, slik at du kan tilpasse høyden etter plantene. Flott pidestall i hvit metall med to hylleplan.


Japanfatsia er et samlenavn for flere typer aralieplanter. Det er en spennende gruppe planter med ulike bladformer og farger, både ensfargede og marmorerte. Trives på lyse steder, gjerne med lite direkte sollys.


Fin både i større vinduer, på en sokkel og i gruppe med flere. Dekorative potter som fremhever plantene dine og gjør innredningen enda finere. Enten du vil ha en romantisk eller en mer moderne stil, finner du potter som passer, hos oss. Selger et plantestativ fra plantasjen (ubrukt). Interiørhøsten er over oss og butikkene bugner av spennende nyheter.


Vi tok en runde på noen av distriktes interiørbutikker for å høre hvilke favoritter de som jobber der har i høst. Fyr i peisen, knerten sover, pepsi Max og snadder Helt topp med lørdagskveld! Liten fargeklatt i gangen håper tirsdagen er god mot deg!


This Pin was discovered by Sofie Nissen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi har masse nyheter i våre butikker . Noen som kjenner seg igjen? Det ble jammen en ny blomsterpotte også. På dørene til hjørneskapet henger to vakre engler.


En pidestall hører hjemme i et gammelt hus. Jeg syns jeg var heldig som. Det måtte selvsagt bli en bregne som fikk. Etter mye leting fikk jeg endelig tak.


Elever på dans, musikal og teater i Nordre Land Kulturskole er direkte stolte av å presentere Snøkvita - Livet på en pidestall er gørt allikevel som fremføres for aller første gang den 6. Stykket er basert på Disney-klassikeren Snehvit og de syv dverger og er til tider . Disse satt virkelig prikken over i den litt mørke leiligheten vår. Jeg hadde lenge ønsket meg originalene fra Wire, men disse koster . Det gir bare litt mer mening for meg nå. Vi elsker planter og har flere her hjemme, men de forsvinner jo helt når de står på gulvet. Innred med massevis av grønne planter!


Benytt rommets høyde med f. Planten og potten fra Plantasjen.

Commentaires

Articles les plus consultés