Livet hjemme ikea

Letar du inspiration till hemmet? Här samlar vi våra bästa inredningslösningar, DIY – gör-det-själv, stilråd och nyheter i IKEA varuhusen. De siste fem årene har IKEA gitt ut Livet hjemme -rapporten.


I år fant de frem til hjemmepionerer som har tankevekkende ideer om livet hjemme. Alt IKEA gjør, starter med å forstå folks dagligliv. Se for deg en vanlig dag hjemme.

Hva liker du å gjøre, og hvor? Tar du utgangspunkt i hva du liker å gjøre, blir det enklere å få det akkurat slik du vil ha det. Hjemmebesøk : inviter naturen inn. Liv opp hjemme med planter i alle rom. Melias leilighet er full av friske ideer til hvordan du kan bruke planter og avleggere til å få en go grønn følelse hjemme.


IKEA har en masse produkter som gjør det enklere å leve et mer bærekraftig liv hjemme , som induksjonstopper, LED-lamper og -pærer, kildesorteringsløsninger og energieffektive hvitevarer. Livet derhjemme-rapport, der undersøger menneskers liv derhjemme i hele verden. Denne gang ser vi på, hvad folk forbinder med ordet hjem.

Vi vet at hjemmet ditt er viktig for deg, uansett hvordan det ser ut. Det legger grunnlaget for hvordan du lever og hvordan du ønsker å ha det. Det er med deg gjennom alle livsfaser og livshendelser – både de planlagte, og de uforutsette. Men måten vi lever på, er i endring: Livet er mer flytende og verden virker mindre.


Derfor bør nettopp stua være det mest fleksible og flerfunksjonelle rommet hjemme. Har dere det eller ikke? Bærekraftig liv i hjemmet.


Det skal ikke så mye til for å gjøre en forskjell som gagner både egen lommebok og miljøet. Med relativt enkle grep kan du redusere ditt hjems klimautslipp med hele og nå hjemmets klimamål allerede i år. Lyd skaper mening og opplevelser, og er med på å gjøre livet hjemme bedre.


IKEA går nå sammen med Sonos for å utvikle en bedre lydopplevelse. IKEA oppfordrer folk til å stole på egen smak. Vi gjennomfører mange besøk og intervjuer i norske hjem hvert år, og denne gangen valgte vi å ta med oss et helt filmcrew og lage reklame av det.


Vi er bare vel en uke ut i det nye året, og allerede finnes det sååå mye inspirasjon og hente på Ikeas egen blogg Livet Hemma! La livet ditt innrede stua er hovedbudskapet i to nye kortdokumentarer fra IKEA. Dette takket være dyktige stylister og fotografer som leverer hver gang :-) Stylistene her er Pella Hedeby og Anne Lenskog Belfrage, og fotografer er Sara Medina Lind og Ragnar . På Ikeas egen blogg, som skrives av et team med kreative Ikea ansatte og designere, kan du samle med deg massevis av ideer på hvordan du kan gi Ikea -møblene dine både en ny look og et nytt liv.

Her er det bare å bla seg nedover i arkivet - og husk på at det finnes både en norsk og . For å øke bevisstheten rundt hvordan man kan skape et tryggere liv hjemme , har Ikea startet kampanjen Fest det! Dersom du mangler festeanordningene, kan du bestille det gratis på . Våre nye, innovative løsning, som integrerer trådløs lading i møblene, vil gjøre livet hjemme enklere, sa en representant for IKEA i pressemeldingen. De nye møblene fra IKEA skal bli tilgjengelige i Europa i april i år, men det er altså uvisst akkurat hvilke type møbler det er snakk om og hva de vil koste.


IKEA reklame - Det-må-vi-gerne- hjemme -hos-mor-testen - Duration: 0:39.

Commentaires

Articles les plus consultés