Lintøyskap home and cottage

Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi . Listen inneholder før- og etterpriser ettersom vi har rabatt på alle varer i våre butikker ut januar. Del av denne listen finner du her og del finner du her. Hennes nostalgiske stil er ganske unik - men for alle som vil ha en smak av nostalgi.


Luftig og lekkert – i en liten stue. Skap en unik stemning ved å blande ulike møbler og pynte med overdimensjonert kunst. Trengte virkelig ennå et skap hvor vi kunne plassere duker, våre mange krystall boller og diverse. Digger den hvite og litt slitte nostalgiske stilen :)) Mmm ser frem til noen late sommerdager snart ! Skapet er fem år gamalt - framstår som velholdt, utan skader.


Deter ikkje lenger i salg i butikk. Vurderer å selge eit stort og herskapeleg . This Pin was discovered by Fredrik Schultz. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Alle produkter i denne katalogen. Nå finner du LED-lys fra House Doctor i butikkene våre.


Spar på alle varianter av June, sofaen kommer i flere varianter, og. Tips for å innføre litt varme innendørs i vinterkulda: Tekstiler i varme krydderfarger gir en. Spar 50- på Andy trillebor ord. På jakt etter et lite og praktisk skap ? Vi har sofa og skap fra Home and Cottage og er superfornøyd med kvaliteten.


Sofaen er nå år gammel, og like fin! Jeg syns det er kjempefint og istedenfor å ha det på kjøkkenet, som jeg først planla, står det nå mellom kjøkken og stue der den gamle kommoden stod før. Den har nå blitt tv-bord inntil videre, og jeg er.


Clifford dørs skap i beiset eik B233xD40xH2cm. Denna pin hittades av Ania Mathisen. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Jeg elsker at dette soverommet er malt i en mørk dyp auberginefarge. Ikke bare på veggene – tak, skap , karmer og lister er malt i den samme fargen. Det er ganske nytt og veldig trendy, og gjør rommet mye roligere, sier interiørstylist Tone Kroken som har stylet rommet med møbler, sengetøy og spennende . JulibabyForelsket i forumet. ORIGINAL: lykkeligemeg home and cottage ! Kikket litt på hjemmesiden deres, og de hadde kjempemasse fint til en tålig pris.


Gnistfanger spar 7000. Dekorative glass som kan brukes . Romi kjøkkenbord i rustikk hvitmalt understell og rustikk alm bordplate. Praktisk butterfly ileggsplate integrert i midten av bordet.


Hayden lykt i grå metall, 25x2 5xHcm. Kan brukes som bokhylle eller som glasskap.

Commentaires

Articles les plus consultés