Kommode uten skuffer

Kommode KABDRUP skuffer dør eik. Er du på utkikk etter soveromsmøbler med enkel, strømlinje-formet design? Da er soveromsserien MALM et riktig valg.


Denne serien byr på en rekke smarte ideer som for eksempel oppbevaring under senga, og en kommode som også fungerer som et nattbord. Finn favoritten din blant ulike utførelser i trefiner.

Vi har stort utvalg av kommoder i alle prisklasser, størrelser og design. En hvit kommode på badet gir et preg av avslappet romantikk og gir deg god oppbevaring til håndklær eller pleieprodukter. Den moderne svarte kommoden spriter opp. Det er ikke første gang vi hører om noen som finner noe gammelt og lager noe nytt – men vi blir aldri lei av å se på slikt. En dame fant en kommode uten skuffer på loppemarked.


Da bestemte hun seg for å lage noe helt annet ut av denne kommoden. Bildene viser oss alle trinnene, og det fantastiske resultatet. Gir bort en kommode uten topp som har vært brukt under et skrivebord.

Noen malingflekker i et par av skuffene , nederste knott er litt løs, ellers i god stand. Skuffene glir lett og frontene er helt fine. For dager siden - Godt brukt kommode fra IKEA av merket Malm, hvit.


Det innebærer at mottaker . Moderne og tidsriktig design. Uviklet og produsert i Danmark. Tidløs og rimelig kommode for de med øye for detaljer.


Skuffer uten håndtak som er enkle å gripe tak i. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris. Denne artikkelen mangler kildehenvisninger, og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisere. Kildeløst materiale kan bli fjernet.


Normalt er det firkantet med flere skuffer over hverandre. Jeg har kjøpt malm kommode med seks skuffer fra Ikea, og den er flatpakket og så lurer jeg på om det er mulig for en person og sette sammen dette, eller må. Jeg har montert en malm- kommode (seks skuffer ) uten elektrisk skrutrekker og en med. Jeg kommer aldri noensinne til å montere noe som helst . Stelle kommode eller bare vanlig å lagt en stellematte oppå?


For øvrig har vi både malm varianten og et vanlig stellebord med badekar under (tror det er en billigvariant) uten skuffer osv.

Kunne heller ha tenkte meg en billigere variant på IKEA med mer hyller og skuffer rundt kommoden. Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, uten å miste stiluttrykket sitt. Vi har fått møbelhistorikere til å vurdere designet vårt og disse mener at møblene er en god videreføring av et gammelt stiluttrykk. Stort utvalg av pene kommoder og skuffer av god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Victoria kommode kan også leveres uten profiler på topplate for et litt mer moderne uttrykk. Se bilde av sort kommode i produktgalleriet. Handle enkelt online hos ellos. Har ikke kjøpt dette ennå, da vi har holdt på å flytte:) har dere med eller uten badebalje?


Malm kommode som jeg har malt om, og stellematte fra rätt start(kjøpt på jollyroom), som passer perfekt i bredden. Vi har kjøpt Malm kommode med fire skuffer , den er perfekt da vi begge er 1høy :). En stor og solid kommode i klassisk design. Produsert i MDF, som er hvitmalt.


Klassiske håndtak som gir kommoden et romantisk uttrykk. Dette er en partivare i begrenset antall til en g.

Commentaires

Articles les plus consultés