Innkjøpslaget alvdal

Felleskjøpet Agri Alvdal. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Som en del av faghandelkjede med butikker over hele landet, fører Innkjøpslaget et bredt utvalg av kvalitetsvarer og kan takket være store innkjøp og effektiv distribusjon gi meget gunstige priser. Se flotte bilder fra Alvdal. Lagets formål er å fremme og ivareta medlemmenes forbruksmessige og yrkesmessige interesser - herunder å handle med driftsmidler, forbruksartikler og husholdningsartikler.


Motorer og kraftoverføring. Her er det feil eller mangler. Parallelt har den teknologiske utviklingen skutt fart.


Selv om mange bønder fortsatt holder fast ved en tradisjonell driftsform, er det mange som ser på mulighetene som ligger i ny teknologi. Resultatet ser vi blant annet i form av mer eller mindre selvgående . Aksjekapitalen er på NOK 0. Juridisk selskapsnavn, Alvdal innkjøpslag SA. Alvdal Innkjøpslag Sa har besøksadresse Industriveien Alvdal. Gateadresse, Industriveien Alvdal.


Selskapsform, Samvirkeforetak. Historiske navn, AL Alvdal innkjøpslag. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag. Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de . Learn about working at ALVDAL INNKJØPSLAG SA. Join LinkedIn today for free. See who you know at ALVDAL INNKJØPSLAG SA, leverage your professional network, and get hired.


Nyheter fra Alvdal innen bygdeliv, politikk, næringsliv, kultur, fritid og sport. God service og rask levering. Se vårt store utvalg av tilhengere her.


Alvdal Sau og Geit arrangerte værlamkåringa i sauefjøset på Storsteigen som en del av 70-års-feiringa. Legg merke til Ingrid Eggset (til høyre) sitt gullbelte og høyhælte sko til en innsvingt arbeidsdress. Videre med rosa øreklokker står Andrea Sindik Eggset, Ona Sindik Eggset med varselsdress og Ivar Eggestad som er klar for . Formålet er å handle med driftsmidler, forbruksartikler og husholdningsvarer til landbruket. Vi er for tiden tre fast ansatte som alle er utdannet landbruksmekanikerere med fagbrev. Sjefen sjøl heter Roy Egil Spigseth og han er selvskreven daglig leder.


Han holder alltid hodet kaldt . Firmaet ble etablert 19.

Commentaires

Articles les plus consultés