Imitert saueskinn grå

Finansieringsalternativer. Den utregnede prisen nedenfor er bare en tilnærming. Vennligst ta kontakt for et eksakt anbud på ordren din. Velg ønsket antall produkter.


Sitteunderlag i imitert saueskinn - grått. Et lunt og varmt sitteunderlag i grå farge til kalde stoler eller kvelder. Se våre tepper i saueskinn og kuskinn – høy kvalitet til en fornuftig pris! Hvert dyreskinnsteppe er unikt, og beholder de gode egenskapene i lang tid. Kvalitetsmøbler til faste lave priser.


Materiale bakside: 1 polyester. Bleking: Unngå blekemidler. Tørketrommel: Må ikke tørketromles. Stryking: Kan ikke strykes.


Rens: Profesjonell tørrens med tetrakloreten og alle løsemidler som er listet for symbolet F - normal prosess. Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud på skinn. Vi har et stort utvalg av lammeskinn, kuskinn, m. Her finner du et bredt fargesortiment av imitert skinn med jerseybakside. Den myke baksiden gjør den velegnet til blant annet tights, kjoler og bluser. Men det skal helst være ekte og vaskbart?


Imitert skinn sort m jersey bakside Se mer. Da er imitert saueskinn et fantastisk valg. En fantastisk lekker kvalitet med en myk faux fur.


Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne. Vi har blå og grå toner i tillegg til sterke farger som kan gjøre enhver glad. Klikk og se eller kom innom butikken.


HALS MED STJERNER OG IMITERT SAUESKINN Detalj. Ytterjakke med hette og lange ermer. Lukning med glidelås i kontrast og forlommer. Fôr i imitert saueskinn i kontrast. Bilde fra YTTERJAKKE MED FÔR I IMITERT SAUESKINN fra Zara.


Kid har myke og varme saueskinn. Superfint som interiørtilbehør eller sitteunderlag. Kjøp på nett eller i butikk. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Pelspledd LOTUS 135x195cm grå. Sittelapp (spæl sau) av opprinnelig gammelnorsk rase. Skinnet er av høy kvalitet. Det viste bildet er eksempler på mønster og farger som vil avvike fra skinn til skinn.


Lengde og bredde vil variere, f. Større eller mindre kan også forekomme. Lykke av imitert saueskinn. Ull teppe, ensfarget, gråsvart ,nesten som ny! Hvitt og svart floral gulvteppe.


Kidsconsept ull gulv teppe m. Langhåret saueskinn , med ull lengde fra 15- cm.

Commentaires

Articles les plus consultés