Zemes sklypai vilniuje

Skelbimai, kuriuose parduodami ir nuomojami sklypai - Aruodas. Pardavimas, nuomos pasiūlymai. Išsirink svajonių namus! Populiariausi viršuje, Naujausi viršuje. Vilnius, Antakalnis, Mileišiškių g.

Puiki, lengvai pasiekiama vieta privačiai sodybai įsirengti. Vietovę iš abiejų pusių supa miškas. PARDUODAMAS NAMŲ VALDOS SKLYPAS. TERITORIJA VILKPĖDĖJE, TERASŲ g. Paskirtis: Gyvenamosios paskirties sklypai. Naujas žemės sklypų kvartalas Vaizdingoje Vilniaus rajono Balsių gyvenvietėje - PAGUBĖJE.


Maxima parduotuvės, esančios Liepkalnio g. Sklypo paskirtis: namų valda.

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kategorija: Žemės sklypai. VIETA IR APLINKA: - Juozo Ereto g. Pavilnys, Vilniaus miestas. Greta Signatarų kvartalas. Kaimynystėje naujai pastatyti namai.


Turto pavadinimas, Bendras plotas, kv. Lietuvos įmonių katalogas. Pirmadienis – paskutinė diena . Bajorų parkas“ – Ten, kur renkasi geriausieji. Tai išskirtinių sklypų kvartalas Bajoruose.


Kvartalo vertę įžiūrėjo ir sklypus privačiai jau įsigijo Newsec LT, DnB Būstas darbuotojai, kiti NT vystytojai. Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis tel. Parduodamas 90a žemės ūkio paskirties sklypas su vaizdu į ežerą Izabelinės k. Bendrąjį planą sklypas patenka į geltonąją zoną.


Yra išimtos sąlygos sklypų formavimo ir pertvarkymo projektui rengti. Specializacijoje yra pateikiamos įmonės, kurių interesų sritis yra įvairūs žemės sklypai, jų pirkimas, pardavimas, projektavimas, dokumentų tvarkymas.

Litectus nekilnojamas turtas. Komercinio ir gyvenamojo nekilnojamojo turto skelbimai. SEB banko grupės bendrovė.


KALVŲ TERASOS – tai naujai formuojamas sklypų , skirtų gyvenamųjų namų statybai, kvartalas Vilniaus mieste, iš kurio Gedimino prospektą pasieksite per mažiau nei min. Dėl mikrorajono socialinės infrastruktūros tai yra ideali vieta žmogui, norinčiam išnaudoti miesto teikiamus privalumus, o kartu ir ilsėtis gamtoje .

Commentaires

Articles les plus consultés