Sveitserhus detaljer

Denne typen overdådig utsmykkede bygninge, som vises på bildet over, finnes sporadisk i Norge - dragestilen og ornamenter fra stavkirker, er ofte kjente temaene på denne bygningstypen kombinert med detaljer fra sveitserstilen. Sveitserstilens historie. Det kommer kanskje som en overraskelse, men sveitserstilen var opprinnelig svært fargerik.


Bærende konstruksjoner ble holdt i en mørkere farge enn veggflaten. Også vindusomramminger og andre detaljer fikk . Husene har gjerne en relativt stor bredde sett i forhold til lengden.

Huset representerer dagens sveitserstil. Takutstikkene er noe mindre enn . Skan-Tre leverer spesialtilpassede løsninger innen sveitserdetaljer og konstruksjonslimtre. Høy kvalitet, kompetanse og rask levering! Drømmer du om å bo i et vakkert og unikt sveitserhus ? Vi fullfører din husdrøm med spesialkompetanse i sveitserstil.


Fargebruken er valgt for å fremheve de konstruktive detaljene , og ikke minst dekoren: snekkergleden! Foto: Christel Wigen Grøndahl, Bygg og Bevar . Bilderesultat for tegninger sveitserhus detaljer.

Andre ganger kan byggherren og jeg reise rundt og se på detaljer i andre sveitservillaer for å finne fram til hva byggherren kan gå for. Jeg ble satt på et sveitserhus som det første jeg fikk ansvar for da jeg var blitt svenn, og har i grunnen hatt lyst til å jobbe med dette hele tida, sier han. Spørs litt om du skal ha den vestlandske eller østlandske stilen.


Er litt forskjeller der. Fotosafari i Balestrand kan anbefales, likeledes Os, Fusa og Hardanger (vestlandsvarianten). I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk, vindusknekter til omramminger, søyleknekter, stolpehatter, skistativ, hundehus.


Det kan være en utfordring å finne tidsriktig listverk, paneler og vinduer når du rehabiliterer et gammelt hus. Men det finnes flere høvlerier og trevarefabrikker som har eldre og tradisjonell byggeskikk som spesialitet. Takket være disse er det mulig å skaffe seg korrekte detaljer også til gamle sveitserhus. Med sveitserstilen fulgte også karakteristiske farger som brøt med eldre tradisjon. Fargeprøver tatt fra fasader viser at det var vanlig med tre farger, én hovedfarge og to andre for å markere detaljer.


Hvitt ble etter hvert en dominerende farge, også i bygdene, og dette forandret kulturlandskapet, der våningshusene tidligere. Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av tradisjonsrike detaljer. I forlengelse av den romslige entreen er det en bod for oppbevaring av sports- og fritidsutstyr. Ideelt for den aktive familien.


Få drømmen om et bondekjøkken oppfylt. I resten av første etasjen er det lagt opp til kos og . Om sommeren er det ekstra deilig å ha bad med utgang til egen terrasse. Da de overtok huset, var det nesten urørt, og hadde verken bad eller kjøkken.

Den gammeldagse romplanen med kvadrartiske rom og ildsted i. Det gamle sveitserhuset i Blaker har alle gamle detaljer i behold. Vi liker denne stilen så godt og den passer også perfekt på går synes vi. Mannen i huset jobber offshore og jeg jobber som sykepleier.


Vi har ingen barn sammen, men jeg har en sønn fra før, som venter i spenning på nytt rom:). Fotomaterialet består av ca. Gården Nygår et av de eldste og best bevarte husene på Jessheim, ligger nå ute til salgs på finn.


Old white wooden house . Sweden - Bebyggelseinventering i Höryda by - En företeelse, som sätter sin prägel på byn, är rikligt förekommande snickarglädje. Den mest högklassiga påträffas på några av gårdarnas mangårdsbyggnader speciellt på deras .

Commentaires

Articles les plus consultés