Svart sofabord

Handle enkelt online hos Ellos. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg sofabord og sidebord. Velg mellom sofabord i ulike design og størrelser. MDF-plater består av små trefibre som er presset hardt sammen med lim. Stasjonsklokke RUNAR Ø21cm svart.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Ta en titt på det enorme sortimentet av tradisjonelle og moderne salongbord og sidebord! Du kan velge mellom enkeltstående bord og grupper av bord. Et sofabord som passer resten av innredningen.


Uansett om du har en minimalistisk, tradisjonell eller landlig stil, finner du garantert et bord som passer inn med resten av stuemøblene dine. NYBODA settbord med vendbare bordplater, sett med stk. Legg i ønskeliste Sammenligne. Lavt og rimelig sofabord.


Et hvitt bord er lett å style med favorittingene dine – og dette tar heller ikke så stor plass. Bordet Satelitt finnes i hele tre ulike størrelser, og gjør nytten som enten sidebord eller sofabord. Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Hvis du leter etter et flott svart sofabord har vi det du leter etter! Kom inn og se vårt store utvalg.


Her er du garantert god service og rask levering. Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil. Se vårt utvalg av sofabord i spennende design.


Sofabordet samler familien! Stuebord i svart med plate i eikefinér. Et marmorbord med elegant minimalistisk design.


Bordet består av en svart marmorplate på et stødig understell av messingbelagt metall, en kombinasjon som er like trendy som tidløs. Platen består av ekte marmor, noe som innebærer at hvert eksemplar er unikt. Ulikeheter i nyanse, åring og glans kan derfor forekomme, . Dette sofabordet består av en grønn marmorplate på et stødig understell av svartlakkert stål, en kombinasjon like trendy som tidløs. Forskjeller i nyanser, marmorering og glans kan derfor . SANDY er stilfull serie som inneholder flere forskjellige marmorbord og en TV- benk. Seriens enkle, men effektfulle estetikk og vakre marmorplater gjør den til en vinner som løfter mange innredninger.


Ettersom platen består av ekte marmor er hvert eksemplar unikt. Kjøp splitter nytt sofabord hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker , og garanterer trygg handel. Varene sendes direkte til deg.


Svarer vanligvis innen seks timer.

Commentaires

Articles les plus consultés