Metallben til bord

Ferdige produkter kan hentes i Oslo. Bordben kan vere U- formet med. Et sofabord kan gjøre mye med stuen din!


Derfor har vi fått vår stylist til å vise deg hvordan du selv kan lage bord som er kjempekulte, trendy og helt unike. Finn ditt favoritt- bord og sett i gang!

Vi lover at du får det til! Her er oppskriftene: Tryll med folie. Med litt spraymaling og folie gjør du et enkelt sofabord . Leveringstid er 3-virkedager. Stilig spisebord med ramme i sortlakkert metall og bordplater i eik.


Har skaffet meg en del gilde treemner, og har gjort klart for å lage langbenk og kjøkkenbord. Tenkte meg å finne noen gode gammeldags hairpin-legs, tenkte dette skulle bli en smal sak. Kjøp Stålben til bord på Kelkoo.

Besøk oss for å oppleve et sortiment av veldesignede og svært rimelige bordben og benbukker! Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Hos JYSK finner du alle møblene du trenger til stuen. Hjemmet ditt trenger ikke å være innredet med dyre møbler for å være stilfullt og hyggelig. Du kommer langt hos JYSK med vårt brede møbelsortiment til fornuftige priser.


Få tilbud fra flere leverandører fra Hosle. Sofabordet samler familien! Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil. Se vårt utvalg av sofabord i spennende design. Tilgjengelighet: På lager.


CANNINGTON Matbord akacia brunbetsad metallben i svart L 2cm. Ett soffbord som med sitt eleganta formspråk ger ett modernt och stilfult intryck. De runda smala metallbenen ligger utanpå bordsskivan. Finns i två storlekar och färger.


Ett rustikt matbord med industriell känsla i massiv ek.

Underredet är i svart metall. Välj en av alla våra stolar så får du en matgrupp som passar just dig. Köp till tilläggskiva i antracitbetsad ek så får du plats för fler. GIGANT Matbord 240cm massiv . MITA er en stilren serie bord med industrielle toner. Med svarte metallben og grå plater i betong-look har bordene en rå, upolert utstråling.


Bordplatenes betongmønstrede overflate i melamin tilfører liv til bordets uttrykk med sitt uregelmessige mønster og fargeskiftninger. Perfekte bord til industriell innredning, så vel som rå . Sidebord kan også selges om ønskelig og fat fra HG. JacobsenRektangulært glass bord med underhylle og metallben.

Commentaires

Articles les plus consultés