Lofotbilder 2

Tilgang: Tilgang for norske IP-adresser. Medvirker: Vågan historielag. Overordnet post: Lofotbilder.


Kanskje litt dristig å legge ut noe når aktiviteten er heller laber her på sommeren, men dette kortet er så bra at jeg tar sjansen ! Sist jeg søkte på Vestresand lå det bare bilder inne hvorav det ene er et postkort – så kom jeg nettopp over dette kortet utgitt av Larsen-Normans Kortforlag med nr 194.

Denne utgiver ga ut flere . Her kommer bilder fra Lofotpostens rikholdige arkiv. Oiiiiii, her var det jo faktisk mange fiskebåter, sjarker…. Ser forrøvrig at Frimurerlosjens hus ruver i terrenget alene som en “kongen på haugen. Har du peiling på årstall, Tone? Her er verkstedeier Albert Høyer sammen med lærlingene.


Til venstre for ham står Per Arentzen,neste er ukjent,Erling Eilertsen, Tvedt? Filnavn: 0Jernvaren Beskrivelse: Parti av Vestfjordgata ved Jernvareforretningen ca.

Martin Iversen, Bjørg Monsen and others like this. Kong Olav veg - ESvolvær 16. På steinen er det avbildet et kors som det ikke har blitt funnet tilsvarende til i Europa, og den har kloremerker som kan se ut som å komme fra tre store fingre. Gimsøybrua Fra Gimsøybrua 15. Gamle Lofotbilder , Veien mellom Svolvær og Kabelvåg, med to bilder av Trollsteinen.


Ei flott fotohelg med dyktige fotografer fra BioFoto. Se gjerne bildene mine på ebba. Hornugleungene er blitt flyvedyktige. Revemor har det travelt. Justadtinden i Vestvågøy.


Les mer oLokale nyheter. Buy Now Add To Wishlist . Nisser – troll og Lofotbilder. Han sitter og maler lofotbilder der ute på Nesodden uteifor Oslo.


En skulle jo tro at en sørlending ville male motiver der de har sine røtter. Rolv Thesen: Lofoten i norsk litteratur. Det skal være dramatikk.

Ingrid Sommerseth, “Bjørnegraver: Arkeologiske spor etter samisk jaktmagi og tradisjon”, Spor nr. J eg vil gjerne rette en ekstra takk til. Du kan være år, ugift og ha ingen barn, men på et lite sted er du ikke alene, om du ikke vil være alene.


Birgitte Annie Molid Martinussen. Styringsgruppa til Bo i Lofoten. Trekk fra værets historie. Vågan historielag og Arctandria. Smaaskjær, Svein: Lofotbilder.

Commentaires

Articles les plus consultés