Lauko pavesines ir ju kainos

Gaminame pavesines , PRISTATYMAS VISOI LIETUVOI super kainos ismatavimai 3xmalkines,karkasinius sodo namelius,supynes,vaiku zaidimo aiksteles, lauko baldus(suolus, stalus) pagal uzsakyma (turime ir pagamintu), platus pasirinkimas is medzio masyvo ir kreivoliu rastu. Pristatome i visus miestus. Terasos markizės išsiskiria kur kas tvirtesne konstrukcija, pritaikyta dideliems gabaritams, jų plotis varijuoja nuo iki metrų. Parduodamos lauko pavesines su suolais ir stalu.


Galima uzsisakyti ivairiu dydziu ir kitu stogu,tai pat su uzdaru galu.

Vėliau ji buvo įstiklinta. Keturkampė pavėsinė , kaina. Lauko pavėsinė Topolio parke. PAVESINE SU STUMDOMAIS STIKLAIS NR. KOKYBIŠKOS už GERĄ kainą ąžuolinės lauko pavėsinės , terasos, supynės, šuliniai, terasos, stogeliai, malkinės.


Gaminame medines pavėsines , lauko baldus, malkines ir kita. PAVĖSINE SU STUMDOMAIS.

Gera kaina , aukšta gaminių kokybė. Mūsų internetinėje svetainėje rasite informaciją ne tik apie namelio kainą bet ir kitas galimas išlaidas: pastatymo kainą , stogo dangos kainą , terasos ar kitų galimų priedų kainas. Galėsite neskubėdami viską išanalizuoti Jums patogiu laiku. O į visus iškilusius klausimus visada stengiames atsakyti išsamiai ir operatyviai. Dabar statomos pavėsinės nė iš tolo neprimena kadaise didžiuliuose dvarų parkuose stovėjusių lengvų vasaros pastatėlių.


Jų paskirtis ir forma pasikeitė iš esmės. Pavėsinės ir jų priedai. Kiekvieno asmeninis reikalas, kokią rinktis . Lietuvos įmonių katalogas. Eirigita, UAB prekinis ženklas Ekolangai pagrindinės veiklos kryptys: langai, durys, vartai, berėmio stiklo konstrukcijos, roletai, žaliuzės, tinkleliai jų pardavimas ir montavimas. Ekolangai“ prekybos ir paslaugų bendrovė sėkmingai dirba nuo . Graži lauko modernistinė pavėsinė puikiai papildo visų sodo landšafto elementų harmoniją – be jų sodas ar sklypas dažnai gali atrodyti neužbaigtas.


Minimalistinės – skirtas šiuolaikiškam, jaunam,. Stalių paslaugos Vilniaus mieste. Rąstiniai namai, sodo nameliai, pirtys, pavėsinės ir kiti gaminami statiniai pasižymi ilgaamžiškumu.


Savo visiems gaminiams suteikiame metų garantiją.

Individualus pritaikymas. Ypatingai aukšta kokybė. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą, prekių pristatymą į namus ar biurą, populiariausius apmokėjimo būdus, pirkimą išsimokėtinai, išsamias konsultacijas.


Taupyk laiką ir pinigus!

Commentaires

Articles les plus consultés