Borebille bekjempelse

Et hus med angrep av stripet borebille vil oftest ha et problem med fukt. For å bli kvitt billene, er derfor reduksjon av fuktighet det viktigste bekjempelsestiltaket. Først må årsaken til fuktigheten finnes. Lekkasjer i rør, sig fra grunnvann, dårlig . Er flygehullene gamle, eller.


Salgsprodukter_Article_27.

Hvordan lever stripet borebille? Bufret Lignende Produktet er godt egnet til bruk både ved bekjempelse og forebyggende behandling mot borebiller. Stripet borebille , ”mit, mott, makk, morr”, husbukk og stokkmaur). Kan anvendes på alle utsatte . Slik bekjemper du borebiller og husbukker. Borebiller kan fullstendig ødelegge trekonstruksjonen i et hus.


Her kan du se hva du skal være oppmerksom på, og hvordan du bekjemper de små skadedyrene. Bruk trykkimpregnert treverk. Billene vil ikke angripe trevirke som er behandlet på denne måten.

Har man stripet borebille i huset bør man kontakte et skadedyrfirma for å . Man kan også bekjempe ved å lagre ting tørt. De aller fleste eldre hytter langs kysten har hatt angrep en eller flere ganger av stripet borebille , forklarer Preben Ottesen. Han er avdelingsdirektør i skadedyravdelingen hos Folkehelseinstituttet.


Derfor må du, i tillegg til å finne ut hvilket insekt det er, gjøre en sjekk for å finne ut om dette er et nytt eller . Fant ikke noen kategori som passet. Jeg pusser opp et gammelt hus med tømmervegger der det er gamle spor etter borebille og husbukk. Vil gjerne sprøyte på noe som minsker faren for at insektene kommer tilbake siden jeg har hørt at de skal være glade i nytt treverk Ønsker uansett å være på den . Over tid vil treverket bli totalt pulverisert. En effektiv forhindring og bekjempelse av råteborebillen er avhengig av at man får redusert og kontrollert fuktigheten.


Ved store angrep bør det ødelagte treverket skiftes ut og eventuell kjemisk behandling bør foretas. Dette bør utføres av sertifiserte skadedyrbekjempere. I noen tilfeller kan bedre ventilasjon eller avfukter løse problemet.


Les mer … profesjonell hjelp. Skadedyrselskaper varierer som i mange andre bransjer i pris, kvalitet, service og oppfølging. Vi vet hvilket skadedyrselskap som er dyktigst i ditt område!


Strepet borebille er 5-mm lang og sjokoladebrun. Det blir ved bekjempelse av stripet bore- bille oftest kryss-overflatebehandlet med impregneringsmiddel. Middelet trenger ca to- tre mm inn i treverket og vil i hovedsak beskytte mot ny egglegging.

Problemer med Stripet Borebille ? Oslo Skadedyrkontroll har lang erfaring med å forebygge og bekjempe skadedyr. Klikk her for en gratis befaring. Angrepsformer og bekjempelse. Trevirke angrepet av stripet borebille. Noen typer, som stripet borebille , kan gå løs på treverk i huset, men ifølge Norstein skal det mye til for at de klarer å etablere seg i tørre og varme hus.


Men med disse grundige tipsene kan du forebygge og bekjempe bananfluer, veps, møll og maur. Meget bra til bekjempelse av treskadeinsekter. Bekjempelse av borebille. Ved angrep av stripet borebille vil vi foreslå utbedringer av forhold som fremmer tilstedeværelsen av stripet borebille. Dette skadedyret trenger nemlig en relativ høy fuktighet for å være aktiv.


Tiltak for å rette på denne fuktigheten kan være bedre ventilasjon, oppvarming av rom, osv. Også hus kan varmebehandles, men dette er lite utbredt i Norge. Vanligst er å skifte ut de sterkest .

Commentaires

Articles les plus consultés