Beržinės malkos vilniuje

Sausos Malkos - Vilniuje ir Kaune! Parduodame sausas bei natūralios drėgmės beržines ir kietmedžio malkas. Foto galerijoje pavaizduoti mūsų gaminių pavyzdžiai. Dėl malkų ilgio ir skaldymo stambumo bei kitų rūpimų klausymų mielai pakonsultuosime Jus telefonu.


Malkų kaina priklauso nuo perkamo kiekio ir pristatymo . Berzines , azuolines malkos gera kaina.

Pigiai ąžuolinės ir uosinės malkos konteineriuose. Pigiai sausos ąžuolinės, berzines ,uosinės malkos ,konteineriuose,pristatome visoje Lietuvoje. Taipat prekiaujiame briketais ,granulemis, anglimi. Kad malkinis katilas efektyviai šildytų namą ar patalpas, pečkurys privalo žinoti ką geriausia dėti į pečių.


Jeigu dujinė krosnis priima tik vienos rūšies kurą - dujas (kaip ir elektrinė krosnis - elektrą), tai malkinės krosnelės savininkai turi kur kas platesnes galimybes. Akmens anglis, malkos , briketai, granulės . Parduodamos Malkos VilniujeMalkos parduodamos tiek beržinės(beržo), tiek juodalksnio (alksninės), tiek drebulės ir panašiai. Malkos Kaladėmis sukapotos rąstaisParduodamos beržinės malkos Vilniuje bei Vilniaus rajone.


Beržinės malkos skaldytos, kaladėmis arba trimetriais rąstais malkiniais.

Kaina priklauso nuo perkamų malkų rūšies ir kiekio. Dirbame ir savaitgaliais, galime sudėti į jums reikiamą vietą. Malkos kurui (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Parduodu sausas džiovintas bei natūralios drėgmės skaldytas malkas skirtas kūrenti židiniuose, katiluose,.


Populiariausios malkos Vilniuje – beržinės , kurios priklauso kaitriausiųjų grupei, o jų kainą viena geriausių. Prekiaujame beržinėmis malkomis Vilniuje , Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Malkas pristatome Jūsų nurodytu adresu. Tinka kurenti židiniuose.


Malkos ilgiau džiūna nes aukdamas beržas sugeria drėgmę. Malkos kaladėmis ir skaldytos malkos vežamos tik krovininėmis savivartėmis mašinomis. Pastoviai turime pušinių, beržinių ir juodalksnio malkų. Uosinių ir ąžuolinių malkų reikia užsisakyti iš anksto. Specialioje medienos džiovykloje išdžiovintas malkas palaidas skaldytas pristatysime tik tvarkingai sudėliotas sunkvežimio kėbule.


Atvežę malkas iškrauname rankomis. Sausų palaidų beržinių malkų kaina EUR, ąžuolinių EUR. Vežame nuo - jų erdmetrių vienu metu. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Malkinis siūlo šių malkų rūšis Jūsų namams: ąžuolas, beržas, pušis, eglė, juodalksnis. Skaldytos malkos Vilniuje Prekiaujame malkomis Vilniuje ir kilometrų aplink Vilnių. Malkos - medžio kapoti ar skaldyti medienos gabalai, skirti naudoti kaip laužo, krosnies ar panašaus įtaiso kuras šilumai gauti.

Commentaires

Articles les plus consultés