Ausines topo centras

Naujovių ieškojimas ir šiuolaikinių technologijų sprendimai pasaulio gamintojams padeda sukurti modernius ir daugelio klientų poreikius atitinkančius aukštos kokybės produktus, sukuriančius švarų ir gerą garsą. Kompiuterinės ausinės pasitarnaus įvairiems tikslams: muzikos klausymui, bendraujant, žaidžiant kompiuterinius žaidimus ar besimokant. Belaidės, kokybiškos Logitech ausinės su triukšmą slopinančiu mikrofonu, puikiai tinka tiek muzikos klausymui, tiek filmų žiūrėjimui ar bendravimui. Tai išskirtinai stilingos ir itin patogios ausinės. Prie ausinių pridedamas guminių antgalių rinkinys leis jas individualizuoti ir prisitaikyti savo poreikiams.


Suteikiama garantija: mėn. Atsiėmimas TOPO CENTRO parduotuvėje: - d. RazerKraken USBSvaiginantis erdvinis garsas. Dėka modernios virtualios erdvinio garso sistemos, Razer Kraken USB ausinės atkuria ypatingai tikrovišką garsą, sk.


MDR-V1ausinės su apverčiamais gaubteliais. Mažas svoris – puikus muzikos mobilumas. Belaidė asmeninė garso sistemaTransliuokite gryną, belaidį garsą visiems savo TV, filmams ir pramogoms. Uždaras, belaidis ausinių dizainas sukuria valdomą gars.


Iki 1m veikiantis belaidis ryšys suteiks laisvės. SONY RF811RK RD belaidės ausinės. Akumuliatoriaus naudojimo trukmė – iki val. Prisitaikantis galvos lan.


TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje. Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse! Su pakrauta baterija galėsite klausytis muzikos. Samsung „LEVEL U“ belaidės ausinės leidžia klausytis muzikos iki valandų, priimti balso skambučius iki valandų ir gali veikti iki 5valandų budėjimo režimu.


Naudodami „LEVEL U“ belaides ausines galite nebesijaudinti, kad jūsų ausinių baterija išseks. Dėl modernaus „Samsung LEVEL U“ belaidžių ausinių. Jos pasižymi patvariu korpusu ir minkštais silikono ausinių ka. Apdovanojimais įvertintomis „Beats“ ausinėmis muz.


Komfortas visai dienai – paminkštintos, reguliuojamos ausinės tinka kiekvienam, tiesiog susireguliuokite pagal save. Tai yra apdovanojimais įvertinta garso kokybė, patobulinta akustika ir maksimali garso raiška. Internetinėje parduotuvėje topocentras. Beats SoloWireless: blizgios juodos, . Ausinės JBL JR30 ant ausų, mėlynos 1.

Commentaires

Articles les plus consultés