Naudoti bokso maisai

Stuburo tempimo bei mankštinimo batai, skirti naudoti ant skersinio (turniko), kurių pagalba sumažėja nugaros skau. Viską parduodu kartu arba galima bandyti ir parduoti atskirai. Maišo užpildas - guminiai trupiniai.


Užlenkiamas bokso kriaušės laikiklis RDX Heavy - 20. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Parduodamas suoliukas, štanga apie 2m, du hanteliai, bokso maišas apie 40kg, 5m ir pirštinės.

Užsisakykite ir įsitikinkite! Kriaušės nuo kg iki kg. Bokso kriaušės ir maišai. Svoris pagal pageidavimą. Stipri sportinė sintetika arba natūrali oda. Didmeninė kaina nuo euro. Siunčiame į kitus miestus.


Imtynių lėlės, treniruočių lėlės.

Pirštinės mušti bokso maišą. EVERLAST pastatomas bokso maišas. Pastatomas bokso maišas Everlast Power Core. Idealiai tinka naudoti namie, sporto salėje - treniruotėms. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Pagamintas iš kokybiškos eko odos. Jis tinka boksui, kick-boksui ir kitoms kovinėms sporto šakoms. Galime pasiūlyti ne tik bokso pirštines ar įvairias apsaugas, tačiau taip pat ir sportinius krepšius, treniruočių kambariuose tinkamas naudoti priemones, tokias kaip, bokso maišai ar specialūs kilimėliai (tatami).


Esame už aktyvią ir sveiką gyvenseną, todėl siūlome įvairių rūšių sporto prekių, kad niekas nevaržytų Jūsų laisvės . Elektroninėje parduotuvėje parduodami kabinami bokso maišai , kurių dėka lavinsite smūgio jėgą, greitį ir techniką. Nepamirškite kartu naudoti ir bokso bintus, kapą optimali apsauga užtikrins maksimalią apsaugą. Sveiki noreciau pakalsuti gal turite kokiu pasiulimu kaip pasidaryti bokso kriausia ? Neradau kur kelti tema tai. Aš tai prašiau mamos kad pasiūtų maišą, o į vidų odos imečiau, nuvažiavau į humaną, nedaug kainavo, iki 50LT, ir taip smarkiai odą suplojau, ir išėjo geras maišas.


Stovas bokso maišo ir greičio kriaušės inSPORTline.

Commentaires

Articles les plus consultés