Lietuvoje vykstantys aukcionai

Kartais aukcionas vyksta pateikiant raštiškas paraiškas parduodančiai institucijai, kuri vėliau informuoja aukciono nugalėtojus. Patariame visuomet gerai įsiskaityti į. Pabaigos laikas Pradžios laikas Einamoji objekto kaina. Pagal paieškos kriterijus nerasta objektų. Pabandykite koreguoti paieškos kriterijus. Peržvelkite visus šiuo metu vykstančius mūsų automobilių aukcionus.


Specializuota nekilnojamo turto svetainė, kurioje galima pirkti ir parduoti , išnuomoti ar išsinuomoti nekilnojamąjį turtą aukciono būdu. Galimybė susikurti savo el. Didžiausias Lietuvoje interneto aukcionas ir elektroninių parduotuvių sistema. Internetu vykstantys aukcionai.


Valstybės žemės fondo žemės sklypų pardavimo ir nuomos elektroninių aukcionų sistema. Natiurmortas su gėlių vaza. Sigutė Kopustinskaitė-Valiuvienė. Kūrinys parduotas už : € 160.


LT Visos teisės saugomos. STEBĖKITE GYVAI VYKSTANČIUS AUKCIONUS. Dirbame su didžiausiais automobilių ir motociklų aukcionų parkais Amerikoje ir Kanadoje. Lietuvoje atsirado, dar viena, mano galva rimta ir dėmesio verta paslauga, automobilį pirkau su jų rekomendacijomis ir pagalba dalyvaujant aukcione, tikrai rekomenduoju ir . Peržiūrėk vykstančius aukcionus. Europos su tikra rida kiekvieną.


Skatinimo kvotų paskirstymo aukcioną vėjo elektrinėms, kurių numatoma įrengtoji galia nuo kW iki 3kW ir kurios bus jungiamos prie skirstomojo tinklo . Utena skelbia savivaldybės nekilnojamojo turto pardavimą viešo aukciono būdu. Aukcionas organizuojamas remiantis Valstybės ir savivaldybių nekilnojamųjų daiktų pardavimo viešo aukciono būdu tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos . Pertekliniams daiktams išparduoti JAV ambasada rengia aukcioną internete. Aukcionas veikia tik tam tikromis tinklalapyje nurodytomis darbo dienomis. Jo metu galite teikti savo pasiūlymus dėl kainos norimiems daiktams įsigyti.


Maksimalus kainos pasiūlymų skaičius nurodytas prie kiekvieno daikto. Dabartinis mūsų tikslas - ne pelnas, mes norime išsilaikyti ir pripratinti žmones prie aukciono kultūros“, - sako verslininkas Virginijus Sipavičius. Nuo vasaros pabaigos viename iš Pabalių turgaus angarų vykstantis aukcionas jau turi savo klientų ratą. Vis dėlto „eBay“ paliks įspaudą, kuris pakeitė verslo p. For dager siden - Kauno miesto savivaldybės nekilnojamojo turto pardavimą viešo aukciono būdu vykdo: Kauno miesto savivaldybės administracijos Nekilnojamojo turto skyrius, J.

Commentaires

Articles les plus consultés