Kursenu skelbimu lenta

Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą. Parduodu įvairias malkas bei medienos atraižas kurui Kuršėnų mieste bei apylinkėse. Teirautis galima bet kuriuo.


Dėl planinio patikrinimo metu nustatytų pažeidimų, laikinai sustabdyta UAB „ Senasis Paventys“ konditerijos įmonės Kuršėnuose veikla. Profesinis pasirengimas (18) Specialistai (24) Vadovai (6). Nenurodytas (26) visi (44).

PVC langai Šarvo durys rūsiai Malkinė Šildymas kietu kuru Boileris dvikomponentis (kietu kuru šildomas ir elektra) Naujai išvedžiota šildymo sistema. Parduodamas kambarių butas Kuršėnuose Daugėlių g. BUTAI - IŠNUOMOJA GYVENIMUI. Daugėlių gatvėje esančiame bute, kuriame aukos ir gyveno.


Nužudyto vyro kūnas buvo nusėtas durtinėmis-pjautinėmis žaizdomis, moteriai buvo sužalotas kaklas. Skelbti apie saveNemokama. Kuršėnų policijos nuovadą, o jo nepilnametis bendrininkas . Kuršėnų gyventojas prieš moterį ir jos vaikus smurtauja ne pirmą kartą.


Pastaroji byla dėl fizinio skausmo sukėlimo jam jau ketvirtoji.

Policija nesugebėjo atsidaryti failo. Paaiškėjo, kad incidentas įvyko dėl pasenusios programinės įrangos – policija tiesiog negalėjo atsidaryti iš Bendrojo pagalbos centro . Ateinu su nauju saldumynu smile. Dariau Kuršėnų vyniotinį pagal čia, SM, rastą GITANOS receptą. Na skanumėlis neišpasakytas wub. Tešlai: kiaušiniai šaukštai cukraus šaukštai miltų.


Domina prekės ir paslaugos? Prekių ir paslaugų nemokami skelbimai. Rimantas Cininas, Danielius Ralys, Toma Jokubaitienė su dukrele Kotryna, Augustė Stancelytė ir Visvaldas Vaičiulis, Dovilė Karpiūtė, Kuršėnų kultūros centro vaikų tautinių šokių studija „Diemedėlis“, Ginkūnų moterų vokalinis ansamblis „Rasa“, kapela „Švedė“.


Ypač šiltai buvo ką tik iš . Gruzdţių gimnazijos, Šiaulių r. Gilvyčių, Kuršėnų Stasio Anglic- kio mokyklų. Bu- vo įdomu bei linksma pasiklausy- ti, kokių „perliukų” galima rasti paanalizavus skelbimų kalbą. Sritys: Papildomas darbas.

Commentaires

Articles les plus consultés