Fiskebåter register

Merk at kvotene på fartøynivå viser kvote korrigert for avgitt eller mottatt kvote i kraft av slumpfiskordningen, mens kvotefleksibilitet på fartøynivå foreløpig ikke fremgår. Det vil bli lagt ut oversikter over fartøy som har adgang . Utlisting av fartøy og tilhørende. Dette innebærer at det eksisterende registeret ikke blir videreutviklet. Det eksisterende registeret viser dagens . Gå til merkeregisteret . Registreringsmerket til farkosten består av: Først fylkesbokstav(er), deretter løpenummer og sist distriktsbokstav(er). Gjennom fartøyregistret kan du hente ut opplysninger om enkeltfartøy, fartøy registrert i bestemte fylker og kommuner og fartøy med bestemt størrelse (største lengde) per dato.


Fiskeridirektoratet arbeider med et nytt fartøyregister. Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). Se nye båtbilder på bildesidene (Observasjoner) eller se siste nytt på fiskeri. Norske fiskefartøy på fiskeri.


Merkeregisterloven gir regler om føring av register for oppføring av alle merkepliktige fiske- og fangstfartøyer. Innføring i registeret er belagt med gebyr, og det må be. Fiskefartøy er fartøy som benyttes til ervervsmessig fiske eller fangst.


Jeg er interessert i et register som dekker båter som er forlist, hugget osv fra 60- tallet og oppover. Skipsregistrene slås sammen med Sjøfartsdirektoratet. Hvilke fartøy må og hvilke kan registreres? Hvem kan eie fartøy i NOR? Om de lokale registrene . Likeledes skal det tinglyses at fartøyet ikke kan selges til utlandet uten . Fartøy som ikke driver produksjon om bord trenger derfor allikevel ikke aktivt melde seg til Mattilsynet.


Mattilsynet bruker informasjonen som foreligger i de allerede eksisterende registrene ved . Gamle og nye norske fiskebåter. Legg gjerne inn litt informasjon om fartøyet og dens. Det er fordi kyrkjeboka frå først av var eit register over presten sine embetshandlingar og utan lik, inga embetshandling.


Så kunne ein tenkje seg. I første omgang tenker jeg at vi begrenser oss til det som hedte langs norskekysten med fiskebåter og andre i innlandsfart. Etterhvert kan en jo utvide til å . Bremnes i høyre billedkant, sett fra Godfjord.


Litt av bebyggelsen på Gapøya til venstre. Nordnorsk fartøyvernsenter har fått i oppgave å bygge opp et register over de gamle tresjarkene. Nå ber de om hjelp fra dem som eier slike fartøy.


Utfordringer De har ansvaret for å bygge opp et tresjarkregister, men det arbeidet har ikke vært så enkelt som man håpet.

Commentaires

Articles les plus consultés