Askøyhallen åpningstider 2017

Basseng med 34° i vannet, badstu, boblebad og massasjedyser. I skolenes høst- og vinterferie har vi vanlige åpningstider. Egne åpningstider mellom jul og nyttår, i påskeuken, og i skolenes sommerferie annonseres særskilt. Når er der åpent for publikum?


Oversikt over grupper og.

Askøyhallen er en kombinert idrettshall og svømmehall i Askøy kommune. Lurer du på åpningstidene i idrettshallene? Unn deg å gå i vannet noen ganger før jul.


Map Data Image may be subject to copyright. Sist mulighet før sommerferien! Vi endrer åpningstid i publikumsbading på lørdager i Straume terapibad. Arrangør: HETLEVIK SKOLEKORPS.

Vestkantsvømmernes årsmøte blir arrangert i Auditoriet på Straume teknologisenter tirsdag 20. Medlemmer (over år) med betalt medlemskap innen 18. Saker til årsmøte må meldes innen 1. Rapporten gjer greie for resultata etter tilsynet med Askøy kommune. Ettersynet avdekte avvik på områda koding, kontrast, navigasjon og skjema. Vi gjennomførte tilsyn med Askøy kommune i tidsrommet 30.


Terapibadet drives som et offentlig tilbud til Askøys befolkning, og er alltid bemannet i åpningstiden. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. PNINGSTIDER ASKØYHALLEN. Det vert diverre ikkje noko symjing laurdag 27.


Norske politikere hevder ofte at gass er mer klimavennlig enn kullkraft, men professor Helge Drange nyanserer dette bildet. Kunst, kultur og kreativitet. Sosial kompetanse og venn- skap.


Det er foreldres ansvar å holde . Vi har egne åpningstider i juleferie og sommerferie, se vedtektene. Disse er små, ineffektive og sårbare med hensyn til regelmessighet på åpningstider ved sykdom, ferier og annet.

Kalender for politiske møter i Askøy kommune. Den nye fylkesveg mellom Straumsbrua på fylkesveg og Tysse sentrum i Samnanger opna for trafikk. Streiken ved vidare- gåande skular i Horda- land var over kl.

Commentaires

Articles les plus consultés