Ustedalsfjorden rundt sykkel

Dette er den perfekte rundturen for familien – til fots eller på sykkel. Sykkel og vandring for alle. Er litt mer utfordrende enn å sykle på grusveier og kjerrevei, og gir utfordringer til de som tør.


Ustedalsfjorden Rundt , som er en populær kultur- og natursti for hele familien. Inneholder resultater, rekorder, værvarsel, kart, gps, løypeprofil, bilder.

Flere fine steder å raste eller bade, ikke minst . Arrangementstype: Langrenn Avlyst pga. Finn inspirasjon for 9. Du kan også bruke ruteplanleggeren for å kartlegge og lagre dine egne ruter. Tur på sykkel ,ski, eller til fots”. Omfattendeervice fra mange idretter, som langrenn, skiskyting, mosjonsløp, motbakkeløp, sykkelritt , orientering, med mere. Blant disse finner vi Per Kristian Nygård fra Thomas Alsgaards Team LeasePlan Go.


Resultater for en rekke idretter.

Både Dagali og Skurdalen byr på mange fine sykkelruter. Her er også muligheter for lek på sykkel med downhill. Hol kommune har mange sykkelruter , som Rallarvegen, Numedalsruta og ruta gjennom Hallingdal til Nesbyen.


Det er et tradisjonsrikt og mye brukt turområde, forteller Nordby Andersen. Her ligger serveringsstedet Prestholtseter og Prestholt geitestøl med salg av egenprodusert ost. Krevende langtur på høyfjellet! Fra Geilojordet sykler du . For mer informasjon se: Elgsafari. På Dagali, kun km fra . Hiv deg på sykkelen og trill rolig eller trakk hardt på stille veier, fine stier - i skogen, på høyfjellet, gjennom dalen eller langs fjorden.


Den er lett å gå, her kan du ta med barnevogn og barn på sykkel. I snøsmeltingen står vannet over stien til Veslerunden, . Du kan velge mellom tøffe singletracks eller enkle grusveier. For de med små barn eller som kun ønsker seg en lett tur. Her kan en ta med seg badetøy for ett forfriskende bad på stranden, ta med fiskestangen for å prøve fiskelykken eller ta med egen niste, det er flere rasteplasser underveis.


Det er langt fra bare i de største bystrøkene at sykkelinteressen øker, som følge av sykle til jobben-kampanjer osv.

Også landets største turistområder er flinke til å utvikle sykkelruter med kart og skilter. Dette er en sykkeltur som absolutt anbefales for familien. Geilo byr på mange sykkelmuligheter.


Trailguide for Hallingdal”.

Commentaires

Articles les plus consultés