Led pære gu10 dimbar

Dimbar LED pære med GUsokkel. De kjente glødepærefatninger Eog Eer også tilgjengelige som versjoner av LED - pærer som kan dempes og kan dermed erstatte de oftest anvendte lyskilder i privathusholdningen. Også reflektorpærer, så som GUeller . Du finner dem i alle former - som normalpærer, classic- og mignonpærer.


Og så har de veldig lang levetid.

Velg LED så får du funksjonalitet, bærekraftighet og en belysning som er vanvittig billig i drift. Se vårt sortiment av LED - pærer til svært rimelige priser! Vi har LED - pærer som bruker mye mindre strøm og varer lenger enn tradisjonelle lyspærer.


Se Lysmans LED belysning for både utendørs og innendørs bruk. De er fulle allternativ til konvensjonelle lamper. Varmhvit LED - pære for GU-sokkel. Osram Parathom Advanced GU5.

Effekt: W (tilsvarer ca. W). UTVALG: Fredrik Granli hos Lampemagasinet på Alnabru i Oslo veileder kundene som vil erstatte halogen-pærer med LED.


Her finnes det fire typer: GU(vanligst), GU(også vanlig) og de mindre vanlige GUog GZ10. LED-teknologien har gitt nye muligheter. Bedre kvalitet og større utvalg har gjort det enkelt å skape interessante og funksjonelle lysbilder.


I tillegg bruker LED - pærene lite strøm, så det kan lønne seg å gi hjemmet eller arbeidsplassen en lysrenovering. Må jeg skifte dimmer for å bruke LED - dimbare pærer i taklampen? Jeg har en takskinne som bruker fire GU- pærer. Ledningen går til vanlig stikkontakt oppunder taket og stikkontakten kan igjen dimmes med en elkodimmer på veggen.


Har lagt ved bilde av hvordan det ser . Led Lyspærer kjøper du billiges hos LEDonline. Vi leveres også led lyspærer etter kundes ønsker. Nattsensor normal classic E27. Tok en titt hos Clas Ohlsen, de hadde en GUledpære til 2kr som gir 3lumen.


Det jeg lurer på er hvordan Ikea kan tilby denne pæren så billig. Har noen erfaring med ledpærer fra ikea?

LED - pærer har en rekke fordeler: De har lang leveti er robuste, ekstremt strømbesparende og har lav varmeutvikling. Fordi de har lav varmeutvikling er de også. W GULED pære med ekstra bred lys spredning.


Kan anvendes sammen med de vanligste dimmere og IHC, så lenge lysdimmerens minimumskrav er oppfylt. Kan også brukes på installationer uten dimmer. Led guglasspære dimbar 5watt 380lm.


V-TAC 7W dimbar LED pære GU10. Erstatter 50W glødepære.

Commentaires

Articles les plus consultés