Telysholder glass

Sett noen flotte, stilrene glasslysestaker på ei vegghylle eller plasser ei gruppe fargerike telysholdere i vinduskarmen. Vi har all slags lysestaker og lysholdere i mange forskjellige størrelser, farger, stiler og materialer – så hos oss finner du helt sikkert noe du liker. Lysestaker og lysholdere passer så å si overalt.


Lekre telysholdere pk med strass. Sjekk beholdning i butikk. Dame Herre Barn Sko Undertøy.

Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt . Pene og praktiske lysholdere som kan brukes med både telys og kronelys. Glasset munnblåses og slipes for hånd etter tradisjonelle teknikker på Hadeland Glassverk. Hansen og Maud Gjeruldsen Bugge.


Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Telysholder av glass med riflet mønster. Last ned høyoppløst bilde.


Motta pakken din i morgen dersom du bestiller innen kl.

För endast kr extra kan du få ditt . Nydelig lysholder i glass med strassbånd. Fyll den gjerne med godteri på lysfatet i samme serie og bruk den som dekor. Små og dekorative telysholdere i klart glass. Vi anbefaler å bruke telys i klar kopp for ekstra fint skinn gjennom glasset.


Kvadratiskt ljushållare med rundade hörn, för värmeljus. Fresh opp uterommet med dekorative lykter og telysholdere. Kjøp på nett eller i butikk - Kid Interiør. Lekker telysholder i glass. Tilgjengelighet: På lager.


Special Price kr 1465. Fra den ikoniske Omaggioserien fra Kähler finner du den klare telysholderen i glass. Den har en myk, voluminøs form og er laget av elegant, håndblåst glass.


Lyngby telysholder glass klar. Livlige Rom AS - Powered by Mystore. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.


Et vakkert sobert telysglass, som gir et stemningsfullt lys.

Mix og match med flere farger og former. Abonner på vårt nyhetsbrev. Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser.

Commentaires

Articles les plus consultés