Prancuzu buldogas gyvenimo trukme

Pirmaisiais metais skrenda nepastebėti įspūdžių ir šurmulio, ir atrodo, kad buldogas taps jūsų draugas ir kompanionas už visą likusį savo gyvenimą. Bet, deja, šunų apskritai prigimtis, ir taiVeislė ypač rūpėjo ne ilgą gyvenimą, kaip mes būtų norėję. Tiesa, dėl savo kresnos figūros ir šikšnosparnio ausų, jis atrodo truputėlį juokingai. Kilmės šalis – Prancūzija.


Mėnesio ėdalo išlaidos – maždaug eurų. Gyvenimo trukmė – iki 12 .

Didžiosios Britanijos ir sukergė su prancūzų terjerais. Jūs negalite valgyti maisto iš savo stalo. Subalansuota subalansuota mityba yra sveikatos ir ilgaamžiškumo garantija.


Jei svarstote, kiek Prancūzijos buldogas gyvena, tai reiškia, kad jūs galite tinkamai paskirstyti savo išteklius organizuoti jūsų augintinio šėrimą. Netinkama mityba gali ne tik sutrumpinti gyvenimo trukmę , bet . Anglijos parsigabeno kelis . Vidutinė šunų gyvenimo trukmė priklauso nuo veislės ir čia galioja taisyklė, ka kuo didesnis šuo, tuo mažiau jam skirta metų gyventi. Ausys: stačios, trikampio formos.

Taigi, mielas skaitytojau, Jūs jau nusprendėte, kad prancūzų buldogas – tai būtent ta veislė, kuri tinka Jums ir su kuria Jūs ketinate artimai susieti mažiausiai metų savo ateinančio gyvenimo. Iš karto įspėju: mano giliu įsitikinimu, ši veislė – be mažiausios abejonės ir bet kokiom aplinkybėm – pati . Gyvūnų prekių parduotuvėje įsigytas prancūzų buldogas su kilmės dokumentais į stiklinį narvą prekybos centre atkeliavo iš Baltarusijos. Teisininkės patirties turinti Edita . Bet kokio gyvo organizmo sveikata, įskaitantšunys pirmoje vietoje priklauso nuo maisto.


Iš mažylių maisto dieta apibrėžia savo pilnametystės. Svarbus vaidmuo dantų būklės. Nuo prancūzų buldogai jie yra ilgaamžiai, savininkas privalo . Harmoningai sudėtas, veislinis prancūzų buldogas – tai tikras meno kūrinys, sukurtas žmogaus rankų ir fantazijos, o nuo žymių autorių skulptūrų skiriasi tuo, kad yra gyvas.


Dirbtinai statydami į kvadrato rėmus veislę, visiškai tam nepritaikytą, mes iš savo mylimų augintinių pavagiam trečdalį gyvenimo. Prancūzų šunų augintojai iš Didžiosios Britanijos atsigabeno labai mažų buldogų ir juos sukryžmino su prancūzų terjerais. Sandūroje Paryžiuje prancūzų buldogas buvo vienas mėgiamiausių mėsininkų ir vežėjų šunų . Gamta nesuteikė mūsų ištikimiems draugams ilgų gyvenimo metų pvz.


Negalavimai: Dėl savo fizinio neįprastumo, Buldogus . Deja, šunų gyvenimo trukmė yra trumpesnė nei žmonių. Standarte kaip veislės pradininkai .

Commentaires

Articles les plus consultés