Motoroleriai skelbiu

Aušinimo tipas: Aušinimas skysčiu. Yra ivairiu motoroleriu kainos prasideda nuo 200€ susitarus imanomas atvezimas. Parduodu naudotą triratį elektrinį motorolerį, vežimėlį, skuteriį Electron MS03. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Elektrinis triratis motoroleris Electron MS03.


Skirtas ramiam komfortiškam važinėjimui, arba judėjimo negalią turintiems ar tiesiog vyresnio amžiaus žmonėms. Platūs colių ratai ir . Parduodama Vespa 125cc vaziuoja be problemu vedasi starteriu ir kojele. Variklis: 1cm³, AG (8kW). Parduodami nauji ir naudoti motociklai, motoroleriai ir keturračiai. Moto transporto skelbimai, kainos ir pardavimas.


Domina mopedai, motoroleriai ? Motoroleris skelbimų paieškos rezultatai Alio. Mopedų, motorolerių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Parduodamas apynaujis motoroleris REX, rida 45 neseniai nuimti ribotuvai, su dokumentais, kuriasi tiek kojele tiek starteriu.


Pradžiuginkite savo mažuosius! Nauji, kokybiški ir už prieinamą kainą vaikiški dviratukai su pristatomais ratukais! Yra modelių ir berniukams ir mergaitėms! Nebrangiai parduodame naujus, geros kokybes vaikiskus dviracius. Nemokami moto ir auto skelbimai.


Tvarkingi, su galiojančia technine apžiūra bei draudimu, taip pat motoroleriai dalimis. Pastaruoju metu sparčiausiai populiarėjanti dviračių rūšis, kuri puikiausiai tinka miesto gyventojui. Jei vietoje visuomeninio transporto renkatės dviratį, kodėl nepalengvinus sau gyvenimo ir į pagalbą nepasitelkus inovacijų?


Dviratyje įmontuotas elektrinis varikliukas padės . O tokio ūgio tikrai nepasieksi, nebent vienos kojos pirsto galu. Mergina paaiškino, kad aparatą pirko internetu iš panevėžiečių per skelbiu. Policinės priemonės metu buvo patikrintos 2transporto priemonės.


Sulaikyti du neblaivūs vairuotojai, du pūtė iki . Nuo tokio zmoniu atpludzio i si puslapi nedgi serveris ne karta uzluzes buvo ir tai neabejotinai HITAS, deja rusu kalba.

Commentaires

Articles les plus consultés