Kjøp snusskap

Enten et sånn Coca cola skap eller et med øl reklame eller rett og slett et snus skap :p. Dette innlegget har blitt redigert av Wunder_baumen: 29. LES REGLENE I FØRSTEPOST. Hvem selger små snus kjøleskap?


Hjelp til kjøp og salg. MEN snus boksen er jo faenme litt større en den platen så den passer ikke nedi. Oppbevaring av snus innlegg 22. Flere resultater fra freak. Snus-kjøleskap som FUNKER!


Bufret snus kjøleskap til salgs fra Kr. Vi har nå snus kjøleskap til salgs fra Finn. På rekordtid har BM Aemulator tatt prosent av markedet og omsetter for nesten millioner.


General snus extra strong PS. Det er litt kjedelig å måtte spørre om snusen i kassa, men det må man jo allerede i de fleste andre butikker, sier Henriette Martinsen. I går forsynte hun seg med snus fra snusskapet til Meny på Brakerøya for aller siste gang. Skapet i butikken snus nå bort fra kundene, så de blir nødt til å spørre betjeningen om . Dette kravet gjelder imidlertid ikke dersom en person over år har daglig tilsyn med salget. Det er ikke nødvendig med permanent tilstedeværelse.


Den som har tilsynet, må imidlertid sørge for at vedkommende selger under år gjøres kjent med aldersgrensen for kjøp og at det i tvilstilfelle skal kreves . Tirsdag blir tobakksskadeloven innskjerpet ytterligere, ved at selvbetjening av tobakksvarer, røykerom i bedrifter og tobakksbruk på skole- og barnehageområder blir forbudt. Er en butikk her jeg bor som ikke har gjort det enda å, syns det er rart da swedish match (som eier snusskapene ) reiste rundt i butikkene i vinter for å fikse. Det finnes butikker med Vensafe-system der man kjøper snusen ved å velge type på en automat inne i butikken, får lapp, betaler i kassen og deretter . Hei, er på litt feil forum men spørr uansett. Er på utkikk etter ett mini kjøleskap, helst et snus skap ! Trenger noe å legge snusen i på rommet :-) hehe.


Ser vi et snusskap så tar vi en snus vist sjokoladen står og frister i butikken spiser vi oss feite. NorwegianTechCast: medlem i måneder. Vist vi ser en øl reklame blir vi alkoholikere. Kjøper vi en øl i butikken etter kl drikker vi oss ihjel ser vi en burger reklame så eter vi oss i hjel.


Vi må skånes for all reklamepåvirkning og tiljengligheten på alt som ikke er bra for oss . Det hjelper veldig lite, om dem skjuler enten snus, sigaretter eller hva dem vil skjule. Det neste blir vell elektronisk kjøp av alkohol i dagligvare butikker, er tross alt helseskadelig! Det begynner snart og bli veldig latterlig alle disse forbudene som skal slengs rundt, fordi politikerene synes dette skal være best for alle sammen! I dag lanseres flere nyheter i snusskapet. Swedish Match, British American Tobacco og Imperial Tobacco Norway har alle noe nytt på gang.


Krever 20-årsgrense for kjøp av tobakk og snus. Legeforeningen går inn for både forbud og lovendring. I tillegg til røykeforbud i bil vil foreningen ha lovregulering av barnas rett til å puste i røykfri luft. Foreningen vil dessuten ha 20-årsgrense for å kjøpe sigaretter og snus.


De ønsker både forbud og lovendring, blant annet 20-års grense for å kjøpe sigaretter og snus. Frp vil fjerne øl-gardinene, oppheve skjenketidene og la 18-åringer kjøpe sprit. Vi mener også det er unødvendig at det settes en høyere grense enn myndighetsalder på kjøp av sprit.


Det meste av interesse (Kjøleskap, brusskap, snusskap , osv. osv.) Mvh Bjørnar.

Commentaires

Articles les plus consultés