Dimbar led gu10

Du finner dem i alle former - som normalpærer, classic- og mignonpærer. Og så har de veldig lang levetid. Velg LED så får du funksjonalitet, bærekraftighet og en belysning som er vanvittig billig i drift.


De kjente glødepærefatninger Eog Eer også tilgjengelige som versjoner av LED -pærer som kan dempes og kan dermed erstatte de oftest anvendte lyskilder i privathusholdningen. Også reflektorpærer, så som GUeller . Perfekt i stedet for halogenspotter Philips LED -spot i glass er perfekt hvis du vil bytte ut nettspenningshalogen.

De ser like ut, og LED -lyset har samme farge og lysintensitet som halogen. Se vårt sortiment av LED -pærer til svært rimelige priser! Vi har LED -pærer som bruker mye mindre strøm og varer lenger enn tradisjonelle lyspærer.


Siden lyset kan dimmes, kan. Har 13stk jula watt. Lyser godt, med mye kjøling siden de henger ned i løse luften. Fungere når jeg vil ha det opplyst i mørketiden.


God kjøling gir ubegrenset levetid. Tidligere erfaring er at det gjerne er strømforsyningen som gir seg først.

På andre led lys tidligere. LED -teknologien har gitt nye muligheter. Bedre kvalitet og større utvalg har gjort det enkelt å skape interessante og funksjonelle lysbilder. I tillegg bruker LED -pærene lite strøm, så det kan lønne seg å gi hjemmet eller arbeidsplassen en lysrenovering.


Lysstyrke måles i lumen, og denne p. Dimbart spotlys med en fokusert stråle. Unngå det uønskede strevet med å skifte spot. Philips LED -spotlamper sørger for en dimbar , fokusert og sterk lysstråle, svært lang levetid og betydelige energibesparelser.


Denne spotlampen er den perfekte langvarige erstatningen for W spotlamper med en GU-holder. Varmhvit LED -pære for GU-sokkel. Effekt: W (tilsvarer ca. W). UTVALG: Fredrik Granli hos Lampemagasinet på Alnabru i Oslo veileder kundene som vil erstatte halogen-pærer med LED.


Her finnes det fire typer: GU(vanligst), GU(også vanlig) og de mindre vanlige GUog GZ10. Se Lysmans LED belysning for både utendørs og innendørs bruk. Osram Parathom Advanced GU5. De er fulle allternativ til konvensjonelle lamper.


Vi har lang erfaring innen LED , vi har selv testet alle Led pærene vi selger. Vi er derfor sikre på at dimming og lysfarge er optimalt.

Sjekk ut vårt utvalg av GULED med varmhvit farge og dim to warm. Egnet for montering ved sjøen. Kanskje noen har erfaring.


Skal bytte ut 9x guhalogen-pærer til LED Må tilsvare ca 35w og dimme pent ned. Trust ZigBee dimbar LED -spot ( GU) - Få et behagelig, varmt hvitt lys i rommet med Trust Zigbee dimbare LED -spot med GU-sokkel. Spotten har en lysstyrke på 3lumen og kan dimmes ned til prosent. Den kontrolleres med Zigbee trådløs protokoll.


Nattsensor normal classic E27.

Commentaires

Articles les plus consultés