Bygge benk med rygg

En tradisjonell hagebenk skal flyttes eller snus hvis du vil ha en annen utsikt, eller hvis du vil ha solen i ansiktet. Med denne benken skal du bare løfte bakdelen og vippe rygglenet. Dermed har du noe nytt å kikke på.


Vi har valgt å bygge den av lerk, fordi vi fant et godt tilbud på en . Disse putene fra Ikea vil passe utmerket til vår benk.

Bygging av benk - skritt for skritt. Dette var vårt utgangspunkt. Noen planker, en sag, et par skruer og en ettermiddag er alt du trenger for lage din helt egen benk. Lag en allsidig sete for plassen din ved å bygge en enkel benk. Denne benken består av en rygg , sider og et sete.


Lag en benk i helgen som et praktisk gjør-det-selv prosjekt. Stilige hagemøbler i tre som du kan bygge selv.

Her får du oppskriften på hvordan du kan bygge bord , daybed eller solseng i lekkert MøreRøyal-tre fra Talgø:. Støtteben bak rygg : stk terrassebord 28x4 lengde cm. Etter at trampolinen ble tatt ned for vinteren ble det et ledig område der vi har bygget en bål plass. Bord og benk lager du selv i solide materialer.


Perfekt for hagen eller utenfor hytta. Panelbredder (x mm) – stk à 3mm (B). Panelbredder (x mm)– stk. Benken med oppbevaring. C) og stk à 9mm (D).


Høvlet treverk (x mm) – stk. I front og rygg er det tenkt å bruke terrassebor kappet i benkens høyde i front og i rygg i stående. La oss gjøre det noe enklere ved å si at den beste øvelsen for å bygge en bred rygg er chins, eller nedtrekk foran med et grep som er litt bredere enn skuldrene og med stangen senket ned til. For å utføre denne øvelsen trenger du et par med hantler og en skråbenk som har en vinkel på omtrent grader.


Våre putekassebenker er planlagt uten rygg , ettersom de skal stå i et hjørne på terrassen (se HER), inntil hver sin levegg, -leveggene blir ryggen ). Hvordan vi lagde bordet ser du HER.

Fremgangsmåte på hvordan du bygger utebenk med oppbevaring og lokk til terrassen. Bygg møbler og fiks huset selv. Her er kursene der du lærer å snekre dine egne møbler, fikse ødelagte ting, og gjøre enkle reparasjoner i hjemmet selv. Slik bygger du din egen utebenk med oppbevaring.


Sittebenken har lokk, oppbevaringsplass og gjør seg godt på verandaen eller i hagen. Byggmax er riktig nok en byggevarehandel , men vi vil også bidra med inspirasjon og instruksjon om hvordan du skal bygge. Vår prosjektportal samler disse prosjektene under ett tak. Grunnen til alt er 3D-huset, en serie prosjekter med illustrerte trinn-for-trinn-instruksjoner og pedagogiske filmklipp som . En av de enkleste benker med ryggstøtte for å bygge en er laget av værbestandig tre. Sin enkle design ser ut som et tilbakesteg til en svunnen tid når plassert ved siden av et tre eller i en hage, og vil ikke ta mye tid å bygge.


En ettermiddag er alt som trengs for å lage en gjennomførbar og attraktiv benk som . Hvis det er meg du spør så kan jeg svare:) Grunnen er at jeg syns det er penest. Sitteflaten er ca 85cm dyp så ryggen blir vel aldri i kontakt men ryggstøtten uten en haug med puter. Som tittelen tilsier er det dette jeg er på leting etter for tiden. Har pusset opp kjøkkenet og har halvåpen løsning mot stue, og vil da ha benk med ryggstøt. Du får altså ikke grønne møbler.


Bordplaten er laget med vanlige uimpregnerte bord i dimensjon 145mm x 35mm. Brannmannen snekret en lett skrå rygg som fungerer supert med puter inntil. Det ga litt mer jobb - men.

Commentaires

Articles les plus consultés