Verdi gamle glass

Har du hørt om den gamle damen som ville selge et maleri hun var sikker på var meget verdifullt ? Kunst utgjør hovedgruppen av gjenstander som Michael Getz i Christiania Auktionsforening vurderer verdien av. Det er også der folk blir mest skuffet. Flott, staselig Engelsk pressglassbolle.


Les mer om Hadeland Glassverk her. Vi selger vinserviser, pressglass , karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker.

Glassmenageriet har også et meget stort . GLASS MED MØNSTER OG GULLKANT . Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass , eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt. Vi har nå 1gamle glass fra hadeland fra Finn.


Har arvet den og vet den er gammel, skal også selge den, men hva kan verdien være? Nærbildet av undersiden viser rustikke.

Kan du se alle disse kjennetegnene på din karaffel, og andre glass generelt, er det stor sannsynlighet for at det er av den gamle typen. Og utifra bilder er det ingenting for meg . En samler måtte grave dypt i lommeboken før han fikk tilslaget på et 2år gammel glass. Er det noe sted på nettet man kan sende inn bilder av ting og tang man vil vite verdien av.


A la det der Esias Solberg på God Morgen Norge? Har et par ting jeg gjerne skulle visst litt om. Det aktuelle glasset har i tillegg en kjent kunstners initialer inngravert, og settet er langt fra komplett lenger. Man vet om fire glass til, og de befinner seg på Folkemuseet, sier Cato Schiøtz.


Likevel var det ikke det . Pent norgesglass fra eldre dager, Kan brukes til så mangt, dekorativt på kjøkkenbenlken til oppbevaring av div. Pene til så mangt, kan også brukes til lamper. For admin: DIVERSE KASSE NR 238.


Denne er ikkje vaska, ser litt tam ut på grunn av dette, men den er i meget god stand. Gamle glass i god stand fra Nøstetangen og Hurdals verk er noe av det fineste man kan få tak i av glassvarer , ifølge daglig leder Christian Eek. Folk som har ting å selge kontakter gjerne auksjonsforretningene selv, og Christian Eek reiser rundt og kikker gjennom alt fra dødsbo til flyttelass. Enkelt vanlig glass i ramme: U- verdi : – 0. Tolags iolerglass, vanlig glass : U- verdi : – 3.

To vanlige glass i joblede rammer: U- verdi : – 6. Trelags isolerglass, vanligt glass , begge hulrom luftfylt: U- verdi : – 2. Mulig fra Hadeland Glassverk. Meget dekorative og vakre glass. Glasset bakerst til høyre er solgt. Gamle franske oppbevaringsglass fra 30-tallet( like løveglass ) med tekst på både glass og lokk Le Meilleur som betyr den beste.


Pris pr stk kr 15- - stk. Klart glass med etset rose med blad. Philips har nedskrevet verdien av et datterselskap til null fordi gamle TV-er ikke lenger selger.

Commentaires

Articles les plus consultés