Taigaen elverum håndball

Dager Timer Minutter Sekunder. Bussturer og andre arrangement. Registrer Ledige plasser: 8. Nydelig arena de har fått til der nede, men publikummet….


Kalle Björkman: Tror den nye appen blir godt tatt imot av håndballfolket! Land og strand har de besøkt i følge med håndballgutta våre. Skrevet av Magnus Stenseth. Om to uker starter vi opp igjen jakten på poeng. Tidligere har vi slitt i denne hallen, så gutta trenger all støtte ! Drammen leder eliteserien.


I andre omgang tok bergenslaget imidlertid innpå og mot slutten ble det spenningsnivået i arenaen så stort at publikum nesten ble stille. Norges beste håndballag kalles inn fra fjøs, jorder og. Men så er det jo sånn, at det sitter to og kommenterer, så det er ganske naturlig at de ikke kan sende brøling hele tia :) Greit nok det, men allikevel hadde jeg forventet en sinnsyk stemmning. Anført av Anja Edin og Heidi Tjugum går Storhamars håndballjenter i bresjen for å starte en egen supporterklubb.


Dessuten kommer de på kampen vår mot Larvik 7. Hver maskot stiller med voksen (både maskoten og den voksne går gratis) Maskoter med voksen representant får tildelt egen plass på tribunen (de fremste rekkene) på samme side som lagene starter innløp (motsatt side av der taigaen sitter). Taigaen , du får heller . Oppmøte: Terningen Arena senest kl. Selv om laget nå har en god og fungerende offisiell hjemmeside, vil jeg som vanlig prøve å holde sidene mine fortløpende oppdatert med resultater og kampfakta, samt eventuelle spillerskifter gjennom sesongen. Vi starter uka med gårsdagens håndballkamp i Terningen Arena, friskt i minnet.


Når naboene våre i Fredrikstad slår Larvik, så må jo vi prøve å gjøre det samme mot Elverum. Elverum er favoritter, og de mener nok det selv også. Og spesielt ikke når vi snakker om Elverum. For det er ingen steder det er større press. Selv elgjakten må vike når håndballheltene spiller.


Ved Glommas vakre bredder, vokste laget opp. Store sterke karer, ser vi helst på topp. I fra grøfta steg vi opp. Barske håndballkarer med . Det er håndballaget vårt.


Falk slet plutselig med å finne løsninger i angrep, og to passivt- avblåsninger kunne tyde på at kampen var i ferd med å snu.

Commentaires

Articles les plus consultés