Standartiniai garazo vartai matmenys

Vartai garažams, vartų automatika,segmentinių vartų montavimas,pardavimas, aptarnavimas. Garazo vartai standartiniu matmenu ( aukstis x plotis ) su automatika kaina tik - 5EUR su PVM, be automatikos kaina - 4EUR su PVM. Garažo vartai būsimoms kartoms. Decograin paviršiumi ir medžio masyvo vartams.


Daugelio modifikacijų garažo vartai.

Iš Hörmann neabejotinai išsirinksite pageidaujamus individualius vartus. UniPro Nano – vartai su sužeminta sąrama. Sąramos šiems segmentiniams vartams pakanka vos mm.


UniTherm – mm storio, šilčiausi rinkoje buitiniai garažo vartai , šildomam garažui, pasyviam . Plokštuminiai pakeliami garažo vartai yra ypač lengvos konstrukcijos. Atidarant vartus pasikelia visa plokštuma. Gali būti tiek standartiniai , tiek nestandartiniai išmatavimai.

Papildomai gali būti su durelėmis ir. Laba diena, domina garazo vartai matmenys plotis 2. Noreciau suzinoti kokia butu kaina. Kainos nuo 7EUR su PVM. Prime Šilčiausi rinkoje ir labiausiai išbaigti segmentiniai garažo vartai.


Torsinės pilnai uždengtos spyruoklės priekyje. Negalima komplektuoti su durelėmis ir su langais. Standartiniai ir nestandartiniai išmatavimai.


Nebrangiai siūlau naujus segmentinius (sekcijinius) buitinius ir pramoninius pakeliamus garažo vartus taip pat ir plokštuminius garažo vartus. Tokie vartai gaminami iš nerūdijančio plieno arba aliuminio. Publikuojame informacine video medžiagą interesantams, kurie ketina įsirengti garažą, ir nori sužinoti kokio dydžio angą pasirinkti, kad užsisakant garažo vartus galėtumėte rinktis iš standartinių matmenų ir taip sutaupyti. Pramoniniai garažo vartai yra dažniau varstomi, taigi jiems . Jums suteikti aukščiausios kokybės paslaugas. Populiariausia garažo vartų konstrukcija skirta įvairių matmenų buitinio vartojimo garažo vartams su intensyvaus naudojimo sukamo tipo ar 2-ejomis spyruoklėmis,.


Mes garantuojame, kad mūsų pagaminta . Taip pat galima naudoti standartinę vidinę sklendę, apsaugas nuo spyruoklių ar trosų trūkimo, standartinę buitinę ar pramoninę garažo vartų automatiką.

Sekciniai garažo ir pramoniniai vartai , kiemo vartai , vartų automatika. Pakeliami sekcijiniai, segmentiniai garažo vartai , apšiltinti įvairių matmenų Vokietijos gamintojo. GARAŽO VARTŲ KAINA su pristatymų visoje Lietuvoje nuo 4Eur. Vartų dydžiai, montavimo duomenys. Pavaizduoti vartai ne visuomet atitinka standartinę komplektaciją.


Galimi nedideli spalvų ir vartų paviršių vaizdavimo nesutapimai su originalais dėl techninių . Nepraleiskite progos, kol yra tokia akcija ir Hormann garažo vartai su automatika gali būti nupirkti taip pigiai.

Commentaires

Articles les plus consultés