Skumrens biltema

Slik blir bilen ren innvendig. Du nøyer deg kanskje med støvsuging og tørk av dashbordet? Da bør du teste effekten av aircondiotion-rens og skumrens av setene. CG Fabric Clean : Blandet ca 1: 15.


Rense stoff seter - Nybegynner innlegg 29.

Skumrens - Interiør innlegg 4. Biltema AC rens - Interiør innlegg 11. Rekkefølge på interiørvask a. Turtle wax – den tok faktisk ganske mange flekker i. Mange bileiere lar det gå . Husker ikke akkurat navnet, men de hadde den på europris. Skal sprayes på - blir et skum - skal ligge på litt, skrubbes med en tørr, ren børste og så støvsuges vekk.

Igjen tar Jørgensen fram en boks, denne gang skumrens. Setene sprayes med hvitt skum, som jobber seg ned i porene. Når skummet har tørket inn, går du løs på setene med en børste. Da er det dumt ikke å ta ordentlig vare på den. Bruk skumrens fra biltema og støvsug etter på :).


Er bare redd for at det blir å lukte sterkt av skumrensen. Er det noen som vet om det lukter sterkt? Jeg tåler ikke engang vaskepulver med parfyme. Det verste jeg vet er å prøve å sove hvis det lukter sterkt av sengetøyet.


Lakkrens, voks, avfetting, skumrens osv. Bilen har metallic lakk. HenrikF: Kommer an på hvor omfattende rens det er snakk om. For rengjøring er denne ypperlig.


Ole Jeg brukte denne og ble fornøyd med resultatet. I utgangspunktet for å fjerne spor og lukt etter en bilsyk liten gutt. Fungerer greit til det, men den har en tendens til å bli noe klumpete under påføring.

Det kommer jo ut som skum som trekker inn i tekstilet - du kan da bruke en fille til å gnikke det bort. Image Noen før bilder passasjersiden er ikke så ille. Image Verst var det (naturlig nok ) på førersiden.


Bruker sånn de har på rosa flaske på rema, Cilit bang eller noe sånt, noe med oxy action hvertfall. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. An error occurred while retrieving sharing information. Det finnes flere leverandører som leverer såkalt aircondition rens.


Relevant identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen og bruk det frarådes mot. Nærmere opplysninger om leverandøren av sikkerhetsdatabladet. Vi har en tepperenser fra kärcher som er ypperlig på sånne ting.

Commentaires

Articles les plus consultés