Røft salongbord

Vi tilbyr sofabord og hjørnebord i mange størrelser. Det er en glede å arbeide med rustikt design. Grovt og røft treverk hentet fra lokale skoger gir oss stor arbeidsglede.


Selve jobben er naturligvis mye rutine, men materialene er levende og ter . Stort, kraftig og røft Provence sofabord.

Bordet er produsert i resirkulert furu med hvit understell og vil bære tydelige spor av sitt tidligere liv. Hvert enkelt bord vil være helt unikt med sprekker, hull, kvister og fargevariasjoner - dette er en naturlig del av produktet og helt i tråd med slik det er ment å være! Dette er bordet for deg . Unikt,håndlaget røft salongbord.


Beiset med grå beis på ben, og sort beis på topplaten. Nydelig struktur i topplaten. Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

Ubehandlet furubord i rustikk stil. Passer utmerket til hjørnesofa. Sofabord: Vi har et stort utvalg av sofabord til lave priser. Et salongbord litt utenom det vanlige.


Røft og særegent salongbord fra Artwood. Med dette salongbordet har du sikret deg et blikkfang dine gjester vil huske. Materiell: Resirkulert teak røtter.


Vedlikehold: Tørkes lett av med fuktig klut. Leveringstid og frakt på forespørsel. Ditt vakre hjem er kun noen klikk unna! Mål:Lengde 1cmBredde cmHøyde 45 . Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Vi liker Stephanie og Martijns blanding av det røffe og det delikate.


Den ene veggen i stuen er malt med olivengrønn kalkmaling og er vakker mot det. Den gamle industripallen på hjul fant Stephanie i en vintagebutikk.

Den har et stødig og varmt uttrykk og passer perfekt som salongbord. Røft sofabord produsert av resirkulert alm i vår Java møbelserie. Bordet har en pen fargekombinasjon med naturtopp og antikkhvitt understell! Oljen reduserer sprekker, smuss, forenkler renhold og tilfører mer .

Commentaires

Articles les plus consultés