Plantasjen åpningstider søndag

Mer butikkinformasjon. Vi har også alt du trenger for å. Mer informasjon på Tiendeo! Jeg er egentlig imot søndagsåpne butikker ettersom det er så lange åpningstider ellers i uka.


Og Maxbo, Byggern, Europris o. Koteng fra Skulleru Oslo.

Du finner også selvfølgelig alt en planteinteressert person behøver, fra beskjæringssaks, spader, raker, kurver og hansker til en solstol å hvile ut i samt grill til å dempe sulten som lett oppstår når man steller i hagen. Du får også smarte tips og gode råd til hvordan du pynter uterommet med vårens fargerike blomster, får den. Jeg lurer på hvorfor Giske gjorde unntak for nettopp hagesentre da han innførte søndagsloven sin. Alle andre, mer nyttige butikker må holde stengt, men ikke de som selger planter.


Mens han må holde søndagsstengt, kan hagesentrene selge hagemøbler så mye de vil hver søndag ettermiddag. Vi kan jo ikke holde åpent , og jeg registrerer at det dermed ikke er like vilkår, sier Sund. Plantasjen - der livet vokser.


En liten avdeling til hund og katt har vi med fôr, snacks og tilbehør. Det er kun butikken deres på Hvam som holder åpent disse dagene.

Som alibi har de tatt inn noen planter i butikkens varesortiment. Dette holder ikke, mener Halkjær. Det kan ikke være noen tvil om at det må noen reguleringer til hvis man i det hele tatt skal kunne ha noe lovverk om åpningstider , sier Stein Kristiansen. Er butikken utsolgt for avskårne roser, får du et tilsvarende produkt. Lokale avvik kan forekomme.


I kjøttdisken byr vi på deilige biffer og fileter. Vennligst bruk dette skjemaet for å gjennomgå og evaluere plassering service. Navn: E- post: Rangering: 1. Kommentar: HTML er ikke tillatt. Les mer om takster og refusjonsordning.


Lørdag: 07:- 21:3 Søndag : stengt. Ta kontakt med Eirik Sæberg hos. Her finner du kontaktinfo, åpningstider , avdelingsoversikt, og kart med mer. Sortimentet i våre butikker varierer avhengig av sesong, se våre nettsider for mer informasjon.


Vi fører alle typer planter, fra løk og frøposer, snittblomster og potteplanter til busker, frukttrær, stauder, hageroser og sommerblomster. Når det gjelder diskusjonen om åpningstider føler jeg meg hensatt til tidlig 80-tall, da jeg bodde i en boligblokk hvor enkelte var fanatisk opptatt av å hindre at andre skulle få vaske tøy på. De som absolutt vil stresse bort på et overfylt hagesenter en søndag eller helligdag kan gjerne gjøre det for meg.

Commentaires

Articles les plus consultés