Parduodu krosini

Domina krosiniai, enduro motociklai? Jus domina parduodami motociklai? Parduodamų motociklų skelbimai pateikiami sąraše. Populiariausios parduodamų motociklų markės pateikiamos kairėje pusėje. Motociklų pardavimas autoplius.


KROSINIS MINI MOTOCIKLAS GAZELLE DELUXE 49CC E-START.

TECHNINIAI DUOMENYS Variklis 49cc, 2-tak. Suzuki GS, Vaziuojantis. Krosinis 125cc -Krosinis 125cc. Moto transporto skelbimai, KTM kainos ir. Kaina: 6Lt( 17€).


Parduodu krosini motocikla, honda crf 250r, metu, 250cc. O kai vaziuoji kaime per pievas tai stumuoklis ilgai laikys. Tik keisk tepaliukus ir i benzina nepamirsk ipilti.

Pirk krosa 2t zveriukas 125cc yra. Aisku remontas brangus, bet manau visu moto yra nepigus. Taigi jai nori pasilakstimo su gera trauka pirk krosa.


Pilnai vaziuojantis krosinis ,kuriasi kojele vienu dviem minimais. Jos nepraeisi, jei tai tradicine komplektacija turintis krosinis mocas, nors ir busi ji jau uzsiregistraves. Sveiki gal kas turit magneto sjomnika . Antraštė : parduodu krosini. Aprašymas: Originalus krosinis Ural, variklis apynaujis, trasos nematęs. Pridedu originalų krosinį variklį.


Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo. Skelbimo galiojimas pasibaigė! Yra visos detales išskyrus varikli ir galinį ratą. Pardavėjo kontaktiniai duomenys . S galiu ir dalimis parduot priklausomai kiek.


Nemokamų skelbimų portalas. Kaip nuspręsti, kuris iš jų yra geriausias jums? Nurodykite insulto vs taktų purvo dviračiai nužengia į asmeninį pasirinkimą.

Daužtas galinis sparnas, daugiau defektu nėra, viskas prižiurėta kaip priklauso.

Commentaires

Articles les plus consultés