Issinuomociau buta ukmergeje

Dirbanti, tvarkinga asmenų šeima ieško išsinuomoti butą , namo dalį, sodybą. Domina visi variantai, tad pasiūlymų labai. Jauna dyrbanti seima jiesko . Esu dirbanti, tvarkinga, moki. Issinuomociau kambario buto SKUBIAI su patogumais.


Buto nuoma,skubiai-Buto nuoma,skubiai. Išnuomoju kambarių butą su baldais. Puikios būklės, modernus, renovuotas, su baldais ir balkonu. Ukmergeje -ieskomas kambario . Yra internetas ir skaitmeninė televizija. Artimiausias darželis ~ 5m.


Isnuomoju buta ukmergeje - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam! Didžiausiais pasirinkimas Lietuvoje.


Išsirink svajonių namus! Statybinė technika (64) Kelių tiesimo technika (3) Sandėliavimo technika (1). Skambinti darbo dienosmis po darbo nuo 17val. Su baldais ir buitine technika. Internetas butu pliusas.


Gerai,kad butu kieme vieta automobiliui. Pageidautina ne miesto nuosaleje. Gyventu du dirbantys asmenys.


Logiskai suprantama ieskome tokio buto ,kuris nereikalautu skubaus . Siūlau: Rajonas: Klaipedoje Miestas: Klaipeda Gatvė: rami. Ieskau nuomai buto KLAIPĖDOJE! Dirbanti mergina ieško nebrangiai išsinuomoti vieno kambario buta.


Baigęs pokalbį telefonu , pervedė į nurodytą sąskaitą 1eurų avanso. Prieš susitikimą vėl paskambino buto šeimininkui, tačiau šis paprašė atidėti susitikimą vėlesniam laikui. Vėliau pasakė, kad butas nebenuomojamas. Zardes rajone - REIKJAVIKO G. Butas nuomojamas tvarkingai ir dirbančiai porai. Pašnekovas paminėjo, kad 16–metų jaunimas neretai kreipiasi į jo įmonę ir nori išsinuomoti butą vakarėliui.


Vakarėliams butų mes kategoriškai nenuomojame, nes tai labai nuostolinga. Jaunimas įsivaizduoja, kad išsinuomos butą už 2litų parai ir sukvies į jį žmonių. Bet tam yra skirtos specialios . Butų skelbimai – pirkimas, pardavimas, nuoma Vilniuje, Alytuje ir visoje Lietuvoje. Bute yra visi reikalingi baldai, šaldytuvas. Bendras butų kiekis - 21 iš kurių 1butai yra 3name ir butai - 306A name.


Trumpalaikė butu nuoma, Butai ir apartamentai parai Vilniuje, kambarių nuoma Palangoje, nameliai prie ežero ar jūros. DELFI - Vilniaus miesto savivaldybė turi planų dėl socialinio būsto nuomos sostinėje. Negalėdama patenkinti gyventojų, kurie turi teisę gauti socialinį būstą, poreikių savivaldybė planuoja pradėti mokėti nustatyto dydžio kompensaciją, prie kurios pridėjus savus pinigus būtų galima išsinuomoti būstą .

Commentaires

Articles les plus consultés