Heggstadmoen søppel

Vi henter ditt avfall og kjører det til riktig behandling – alt fra hvitevarer , hageavfall og møbler, til trevirke og emballasje. Returpunkt og Midtbypunkt. Søk i vårt interaktive kart, eller sjekk adresseoversikten.


Heggstadmoen Gjenvinningsstasjon. Trondhjemmerne skal bli best i klassen på kildesortering og gjenvinning. Risikoavfall er samlebetegnelsen på medisin- og smittefarlig avfall.

Her finner du en kort beskrivelse og eksempler på risikoavfall, og hvordan det skal sorteres. Anlegget skal også ta imot farlig avfall fra næringslivet i et eget område. Trondheim Renholdsverk AS, Heimdal, Sor-Trondelag, Norway.


Det som gis til Fretex selges videre og deles ut via Frelsesarmeens sosialtjeneste. Mye av det som kastes på gjenvinningsstasjonen er flotte ting som kunne kommet til nytte hos andre. Kontakt vår bruktbutikk i Melhus for avtale om gratis levering av ting som kan få nytt liv hos nye eiere.


Klikk her for kontaktinformasjon om BruktButikkene. Søppel trondheim heggstadmoen.

Besøksadresse: Terminalen 5. EE- avfall – Radioaktivt . Restavfall til sortering. Synes du det er kronglete å kvitte deg med avfall ? Angst for å rygge med henger? Om ett år er det historie.


Når det ikke er nok søppel å brenne, (for ja – det hender), må andre energikilder til for å varme opp vannet. Må ha bil og henger selv. Avvik kan forekomme ved helligdager og inneklemte hverdager).


See what people are saying and join the conversation. Dette burde være helt unødvendig. Batterier kastes som farlig avfall.


I tillegg benyttes bioenergi, . Melkekartonglotteriet pågår fortsatt. Strinda Velforening anmoder alle beboere om å bruke sine private søppelcontainere. Vi vil unngå å tiltrekke skadedyr til eiendommen.


Det er ikke tillatt å kaste flytteavfall i eiendommens søppelcontainere ved inn- og utflytting, da de ikke er dimensjonert for dette.

Helst i løpet av onsdag eller torsdag. Alle containere er åpen, og det er ikke nødvendig å bruke brikke. Alt avfall skal inn i søppelcontainere. Hva er prisen for dette?

Commentaires

Articles les plus consultés