Settehylle søstrene grene

HØSTEN BYR PÅ HARMONISKE FARGER OG MATERIALER. Finn også den nærmeste butikken og mye mer! La kopper, tallerkener og andre kjøkkenredskaper De bruker ofte stå fremme på kjøkkenet, enten på en hylle eller en reol. Fra i morgen er søstrenes vegghyller igjen å få i butikkene, forteller Anna med et smil.


Vegghyllene er å få i hvitt med enten to eller tre hylleplater.

Gulvlampe kr 38- Gulvteppe kr 41-. Hylle kr 44- Bordlampe kr 22-. Søstrenes vegghyller er igjen å få fra 15. Rullebord 39- Pledd kr 18-. Håper de er rimeligere der :P.


Skulle bedd dere på kaffi heile gjengen! Anonymous poster hash: 5c778.

Mener de kostet ca 1kr. Svarer vanligvis innen seks timer. Bord i fargen mintgrønn med mange bruksmuligheter selges! Sånn ønsker jeg meg til Endre! Fant en hel haug på finn.


Uansett, min snille samboer forlanger at han skal snekre til meg så får jeg dem akkurat som jeg vil ha dem. Så dette blir morro, men først oppussing . Perfekt til både gang, bad og soverom. Anna anbefaler at De varierer vaser og lysestaker i både høyde og materiale for å oppnå en vakker oppsats på en eller flere hyller. Alle produktene selges så lenge lageret. Denne vegghyllen minner litt om String-hyllene – men er mye rimeligere.


Hyllene fås i både svart og hvitt, og du kan velge mellom to eller tre hyller. Se Instagram-bilder og -videoer fra emneknaggen søstrenegrene. Grønn 50×pute fra HEStorm Cushion Medium by Sylvain Willenz Brussels, Belgium 541. Vennligst legg merke til at den nye interiørkolleksjonen selges fra 2. BufretAnna fikk i løpet av semesteroppholdet besøk av Clara, og sammen utforsket de to søstrene datidens by fra flettede .

Det er først nå etter vi flyttet til Haugesund at vi har fått eget barnerom, og det syns jeg er kjempegøy! Jeg har tenkt masse på alle mulige ting som må males i gøye farger og henges opp til pynt og så videre. Først ut til malings var denne settehyllen som var litt mer spontant påfunnet.


DIY: Lag ei hylle av ispinnar. Eg hadde jo tidligare sett ei slik hexagon- hylle på Pinterest, så det måtte være tingen. Enkelt og billig for dette året. Slik gjer du: Start med å kna .

Commentaires

Articles les plus consultés