Rekuperatorius mitsubishi

Sieninis mini rekuperatorius. Tylus veikimas (dB veikiant žemu režimu). Paprastas montavimas išgręžiant dvi skyles. Mitsubishi Electric rekuperatorių ir oro kondicionierių pardavimas ir montavimas visoje Lietuvoje. Tik pas mus geriausios kainos garantija.


Mini rekuperatoriaus montavimas su papildomomis medžiagomis 80Eur.

Visi montavimo, gręžimo darbai atliekami naudojant profesionalią įrangą su dulkių nusiurbimu. Statybų TV apie itin efektyvų ir ekonomišką patalpų vėdinimą. VL-100UMontavimo instrukcija (anglų k.) VL-100UMontavimo instrukcija (rusų k.) VL- 100U5_Bukletas (lietuvių k.) Ši mini rekuperacinė sistema skirta naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, konferencijų salėse ar kitur, kur stinga ventiliacijos ir nėra galimybės . Tikslių kainų paskaičiavimų teirautis įmonės kontaktais.


MITSUBISHI ELECTRIC produkcijai. Atliekami montavimo darbai visoje Lietuvoje. Itin kompaktiškas naujasis sieninis mini rekuperatorius VL-50S2-E yra skirtas naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, ar kitose nedidelėse patalpose, kur stinga ventiliacijos ir nėra galimybės įrengti ortakinę rekuperacinę sistemą.


Pasak „ Mitsubishi electric“ atstovo Lietuvoje UAB „EKO2ŠILUMA“ vadovo Rolando Grikšo, yra . Labai svarbu nuolat vėdinti patalpas - tiekti šviežią ir pakankamai šiltą orą bei šalinti panaudotą.

Rekuperatorius mitsubishi electric skelbimų paieškos rezultatai Alio. Japoniška vėdinimo įranga džiugina vartotojus, ne tik savo dizainu, bet ir itin aukšta rekuperatoriaus kokybe. Geriau statyti tokius 3-4. Lunos giminaitis įsistatęs, bet dar nemačiau kaip kas ten.


Na tai ir teikėjo įrodyt: Mitsubishi rekupo instrukcijoje radau įrašą: jei lauko temperatūra nukrenta žemiau -(kai vidaus drėgnumas - o taip tikrai bus), įrenginį turite išjungti nes suges . Techninė charakteristika . Prekės kodas: VL -100U5-E. Norint pirkti daugiau negu vieną produktą - kainos . Kompaktiški vėdinimo įrenginiai, montuojama ant. Rodoma nuo iki iš (puslapių) . VL - modelį paprasta montuoti: išorinėje sienoje išgręžkite vieną . Reikalingas rekuperatorius (-iai), kuriam nebūtų reikalingi ortakiai.


Mitsubishi VL-100U5-E modelį, tačiau mano atveju bute bent jau aš nerandu vietos, kurioje būtų galima ji pakabinti, domėjausi ir į sieną montuojamais TwinFresh, Microvent mini rekuperatoriais, bet jau man atrodo, kad jie yra per mažo galingumo.

Commentaires

Articles les plus consultés