Markizes skelbiu

Apsaugines zaliuzes, markizes. Mes galime pasiūlyti didžiausią audinių pasirinkimą už konkurencingą kainą,tik kokybiškiausius mechanizmus ir audinius. Keičiame audinius: - kainuoja pigiau gaminio sumos.


Atvaziuojame i vieta su katalogais . Kokybiški roletai už geriausią kainą! Jeigu rasite pigiau,mes Jums pateiksime specialų pasiūlymą! Gaminiai geriausiomis kainomis!


Roletai: klasikiniai,kasetiniai,diena-naktis,silkuette,foto, stogo langams,valdomi is apacios i virsu,dvigubi, plisuotos,aliuminines,medines. Montuojame markizes ir pergolas, garažo ar kiemo vartus, kelio užtvaras. Mus rekomenduoja mūsų pačių klientai: daugiau nei klientų perka antrą kartą. Segmentiniai garažo vartai, ne taip, kaip ruloniniai, pasikelia prie garažo lubų. Pagal skirtingą garažo išplanavimą parenkama geriausia bėgelių tvirtinimo bei vartų . Markizės - dar viena uždangų nuo saulės rūšis.


Terasinės markizės išsiskiria kur kas tvirtesne konstrukcija, pritaikyta dideliems gabaritams, jų plotis varijuoja nuo iki metrų. Tiek balkoninės, tiek terasinės markizės gali būti su kasete arba be jos, taip pat galimos skirtingos valdymo variacijos: rankena, nuotolinis . Dviračių laikikliai, Stogo bagažinės ir kt. Pazabok Saule, Kaunas, Lithuania.


Markizes skelbimų paieškos rezultatai Alio. Landeko siūlo Jums itin platų, visų rūšių, roletų, žaliuzių, markizių, romanečių bei tinkliukų nuo uodų pasirinkimą. Domina prekės ir paslaugos? Prekių ir paslaugų nemokami skelbimai.


Remontuojame ir atnaujiname visų rūšių žaliuzes. Paslaugos teikiamos KLAIPEDOJE IR KLAIPEDOS regionuose bei VISOJE VAKARŲ LIETUVOJE! Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka. Internetinė parduotuvė pigu. Nuolatos vykstančios lizingo bei pristatymo akcijos pigu.


Profesionaliai, nebrangiai gaminame ir montuojame visų rūšių žaliuzes,roletus, fotoroletus, plastikinius langus Palangoje,Klaipėdoje, Kretingoje ir visame Vakarų regione. Siūlome patikimus ir šiuolaikiškus gaminius. Suteikiame ilgalaikę garantiją.

Commentaires

Articles les plus consultés