Krøderen kro meny

Kontakt oss for bestilling. Med forbehold om prisendringer . Krøderen Kro ligger idyllisk til ved Krøderfjorden, nær Norefjell. Det er minutters kjøring til dalstasjon (seters stolheis), hvor man får kjøpt heiskort, leid ski (overnattingsgjester hos oss får på skileie ved fremvisning av kvittering) og gratis parkering. Vi har kafeteria med plass til 1gjester, hvor vi også kan dekke til .

Vi har pusset opp og vi gleder oss til å ta i mot dere som gjester. Til de fleste middager følger det med dessert fra vårt dessertbuffet. Vi har også terrasse med sitteplasser, hvor dere kan . På menyen i dag har vi steinbitfilet med løk Og det følger med dessert fra vårt rikholdige dessertbord Velkommen til oss. Vår ukesmeny: Mandag: Ertesuppe, salt kjøtt og flesk Tirsdag: Fiskesuppe og fiskegrateng Onsdag: Fersk suppe med klot og fersk kjøtt med sursøt saus. Bedre og mer mat for pengene enn de fleste veikroer.


God parkering, fin utsikt, hyggelig service, bra meny og ikke minst inkludert dessert. I tillegg kommer maten relativt fort og det er pent og ryddig.

Den har blitt et naturlig stoppested for mange i løpet av disse årene. Det meste av maten er hjemmelaget, og det er ofte Johnny selv som står ved. I ukedagene er det i tillegg til vanlig meny faste tradisjonsrike middager å velge mellom. Her er mesteparten av maten laget fra bunnen av, salatene serveres med hjemmelaget dressing, og det presses fersk appelsinjuice til de som vil ha det.


Kroa ligger rett ved Krøderfjorden. Menyen kommer også i barnestørrelser, og det er . Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Hjarteleg velkomen til Fugl Fønix Hotel! Me tilbyr komfortabel overnatting i oppgraderte rom, ein smakfull a la carte meny og personlig god service!


Samvirkelagstilhørighet:Coop Øst Sa. I Modum finner du både hotell, campingplass, gårdsovernatting og pensjonat innen min. På Koboltgruvene ligger DNTs nye Turisthytta Koboltkoia. Neden for finner du en liste over overnattingsbedrifter i regionen.


Logoen til Krøderen barnehage skal være vårt kjennemerke. Den oransje sirkelen står for barns leik. For alle som skal på fjellet, er denne kroa godt kjent, og det er lett å skjønne hvorfor, mener Motor, som kaller Rustad for en go gammel veikrotraver.

Her blir vi virkelig positivt overrasket! Kafeen har en stor meny , mye er hjemmelaget, og det er . I vertshus skal være til salgs mat og drikke og hestefor til alle som vil kjøpe. Den som skader vertshusene med ord eller gjerning eller som drar bort uten å betale sin kost, han skal betale dobbelt det han tok, og svare eiermannen dobbelt rett av det loven byr!

Commentaires

Articles les plus consultés