Karlstad sofa 2 seter

Sjeselong, påbyggingsdel. KARLSTAD sofaserie inneholder flere behagelige sofaer og. Besøk oss for å se sortimentet av - seter tekstilsofaer til lave priser! Våre små tekstilsofaer fås i ulike stiler og farger. IKEA Karlstad sovesofa 2-seter.


Sofaen er veldig pent brukt, det er kjøpt nytt trekk fra Bemz som kun er brukt år.

Det er svært lite slitasje på sofaen. Sovesofaen fungerer også som den skal. Fargen er en dus, mørk brun med . Godt brukt IKEA- sofa i brunt trekk. Det følger også med ett hvitt trekk. Jeg har hatt sofaen i mange år, så kan ikke si at den er som ny, men den er helt hel og uten skader.


Sofaen har stått lagret i kjellerbod en god stun så trenger litt tørrere omgivelser. Følger med ben, de er skrudd av. Trekket er avtagbart og bør nok vaskes.

Sofatrekk , passer til Ikea modell Karlstad seter IKEA. Vi har også mye annet å velge mellom innen . Produktet kan fås i 1versjoner. Se også: Sofa med avtagbart trekk. Hel og fin år gammel sofa selges pga ombygging. Hei Er eier av en Karlstad seters sofa , og har nå lyst på en Karlstad hjørnesofa.


Dra heller til Skeidar, Bohus ol og prøv en sofa. Har du prøvd alle sofaene til IKEA? Kivik og Karlstad er kjempegode. Armlenet på venstre side inneholder en liggende planke som er knekt. Betyr egentlig bare at man ikke kan sitte på armlenet.


Jeg blir snart av å lete etter sofa. Har vært overalt på møbelbutikkene her (har ikke vært i Oslo på Living, Bolia osv) og finner ingen sofa som passer i stua vår ifht mål på sofaen. Men er den god å sitte i? Relativt holdbar eller hva? Vi bor ganske langt fra IKEA, . Den vakre grå nyansen og det fint vevde stoffet gjør den lett å matche.


Den fungerer til både stuen og gjesterommet.

Lett å felle ut så den blir en behagelig soveplass til deg eller dine gjester. Romslig og god sovesofa i et fint design. PIXIE finnes også i mørkegrått stoff.


Sofaen slås lett ut til en seng ved et enkelt håndgrep. Kan bestilles både speilvendt og i andre tekstiler og farger. Et praktisk oppbevaringsrom under chaiselongdelen. Kan du ikke bare ta deg en tur på strøket? Så får du nok til ny sofa ganske raskt skal du se.


Qualitas Forumet er livet VIP. ORIGINAL: Dollface har ektorp.

Commentaires

Articles les plus consultés