Helg i brimiland

Helg i Brimiland med tur til Steinbua. Fjellet er på sitt vakraste om hausten. Vi er her, og vi er her og vil gjerne ta deg med som gjest på ein fin fjelltur nettopp på den årstida. Ei hausthelg med deg, og med alt vi og naturen kan by på.


Eit helgeopphald i Brimiland byrjar på Brimi Fjellstugu. På fredagskvelden, med fyr på peisen, for så å gå til bords til ein 4- rettars . Helg med matopplevingar i Brimiland. Kjøkenet legg vekt på det velsmakande, stuttfrakta og det heimelaga slik det er naturleg i Brimiland. Ei adventshelg i Brimiland byrjar på Brimi Fjellstugu.


Her finn du heimelage sylte, ruller og retter som kokkene har lagd nå i juletida. Velkomne til Brimiland ! Eit matkurs i Brimiland startar torsdag kveld på Brimi Fjellstugu med kveldsmat og orientering ved Arne og Vegard. Fredagen startar med frukost før du ruslar (minutt). Vel helg , fyll inn personopplysningene og klikk på send bestilling så får du ein bekreftelse på e-post.


Med helsing frå fjellet! Brimiland er eit land som ikkje er teikna inn på vanlege kart, ikkje i atlas eller på globusar. I eitt av Noregs vakraste fjellområder. I sjølvaste Jotunheimen. Frå Vianvang, og frå Steinbua vår i Brimiland , frå der ser ein i synsranda Rondane.


Er det en drøm at jeg har vært der? Det var en utrolig opplevelse, fantastisk! Gjestfriheten hos Vegard på Brimi Fjellstue, på tur med ham lørdag, på lunsj ute i Brimiskogen med dere alle sammen, og så på Vianvang hos Arne Brimi og hans stab.


Takk for at du vil gje bort ein ekte Brimioppleving. Når du klikkar på send bestilling får du ein bekreftelse på epost og informasjon om betaling. Vi hadde en fantastisk flott helg på Brimi fjellstugu med lek i Brimiskogen og fantastisk god mat både på fjellstugu og Vianvang. Et utmerket herlig vertskap, bedre kan man ikke få det! Været var ikke det beste da vi var der, men det gjorde absolutt ingen ting fordi alt det andre gav oss en svært minnerik opplevelse som vi nok . Og selv om det ikke er en billig affære å bruke helgen i Brimiland , så er det mulig tilpasse prisen etter ønsker.


De booket inn hele storfamilien på et hotell i Lom sentrum og fredag kveld hentet minibusser oss på hotellet og tok oss opp til Vianvang. Jeg hadde vært der en gang før, på julebord med jobben, . Svar på et spørsmål og vinn en weekend i Brimiland for personer, inkludert matkurs med Arne Brimi. I denne pakka får dykk ei flott helg med god mat etter ankomst fredag, god bålmat på dagen laurdag, og spesialmenyen vår, 4- retters skråpå-tå meny laurdag kveld. Halv pris på helgepakke for barn under år). Planar om fjelltur i Jotunheimen, som feks Besseggen eller Galdhøpiggen laurdag?


Vi kom hjem igjen for noen timer siden fra en fantastisk tur i Brimiland. Min svigermor fyller rundt tall neste helg , så det ble feiret med hennes barn, svigerbarn og barnebarn fra i går til i dag. For et fantastisk ste og for en natur.


For ikke å snakke om den nydelige maten. To karer med mye på hjertet! En lunkrangling foregår hele tiden, og en liten konkuranse om de beste historiene er hele tiden til stedet. Her i Brimiland er det skapt et flott samarbeid mellom mennesker og bedrifter. Man gjør hverandre sterke og utnytter hver og ens gode sider.


Vi spiser selvsagt lunsjen ute.

Commentaires

Articles les plus consultés