Bvarer hvitevarer lillestrøm

Bufret Lignende spesialisert seg på salg av brukt og b - varer. Gjennom aggressiv og lav prissetting, høyt volum og . Vi tilbyr utkjøring av varer , vi kan bære de plass, pakke de ut, ta med søppel og sette de inn der de skal være. Vi tar med oss tilbake evnt retur av hvitevarer , alt dette for en rimelig penge.


Vi leverer hver uke på tirsdager, må bestille senest mandagen før innen kl.

Sjåføren leverer etter kl. Alt er overhalt, testet, vasket og godkjent. Vårt dekningsområde er fra Nord-Trøndelag til Rogaland. Har ca 2hvitevarer utstilt i butikken og fyller opp hver uke med nye produkter VASKEMASKINER: De aller fleste med Energiklasse A, vaskekapasitet fra 5-kg. COM GARANTI: Brukt fra 3-mnd - B - varer fra mnd - Nytt med mnd.


BETALING: Vi tar både kort, kontooverføring og kontanter. Elvesvingen Lillestrøm (Akershus). Vi får leid ut over av arealet.

Brukte hvitevarer og b - varer med garanti. Vi selger brukte hvitevarer samt noen B - Varer bilder og pris legges ut på siden. Hvorfor kjøpe nye hvitevarer til fullpris, når du kan få like god kvalitet til en langt billigere penge? I to år har White Store i Sandefjord tilbudt sine kunder B - varer og brukte hvitevarer til gunstige priser.


På sikt tenker daglig leder Eduard Zagradja på utvide med flere hvitevareutsalg. Vi tilbyr levering hjem til deg og ubegrenset returrett, vi tilbyr også oppbæring, montering og bortkjørsel av hvitevarer. Vi har alltid gode priser og et stort utvalg.


Det kan være snakk om en rift i pappen, og da blir varen automatisk sortert ut som b-vare, forklarer Nordenstam. Butikken opererer med års. Utsalgene ligger i Drammen og . Bufret Electrolux er en global leder innen hvitevarer. Vi fokuserer på innovasjoner med gjennomtenkt design.


Delelager og B -vare utsalg: Hverdager: 8 . Miele Center (showrom): Hverdager: - 17. Billige hvitevarer selges med garanti, Over 2varer på lager. Bufret Velkommen til ELhvitevarer – stedet med billige hvitevarer og bra service!

Hvitevarer som kjøleskap, komfyr og vaskemaskiner er dyre. Alle henvendelser må skje via vår nettside B – VARER. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Aastra komplett IP telefonisystem. Elkjøp har det meste du har behov for av hvitevarer.


Med vårt gigantiske utvalg fra de største leverandørene, finner du det du er på jakt etter til lave priser! Gorenje komfyr keramisk (Sort) - Med garanti.

Commentaires

Articles les plus consultés