Sild oppskrift

Det blandes i sauser eller legges i glass med eddik og løk til jul. Dette er sju slag sild fra NRK Mat. Bufret Lignende Salat med sild , egg og dill. I Sverige kalles salaten med matjessil egg og dill for gubbröra.


Den serveres som en forrett eller snacks på knekkebrø flatbrød eller toast.

Silderøre, kryddersild og sennepssild. Sju oppskrifter på sild til jul. Skap julestemning med sild. Inviter til juleverksted med ny vri. Samle jentegjengen eller noen du er glad i, og vis hvor lett det er å lage og gi bort julesild med personlig preg.


God sild hører hjemme på et hvert koldtbor og den aller beste lager du selv. De beste oppskriftene på.

Vis alle JULEMAT: Slik lager du de gode silderettene - Aperitif. Oppskriften gir to glass med sild. Legg sild , rødløk og chili lagvis tilbake i et nytt glass eller krukke. Hell over laken og legg på lokk.


Legg silda lagvis med løk skåret i tynne skiver, purre i ringer og rikelig med dill i en pen krukke. Her får du sildeoppskriftene du . Sil laken og hell den over silda. Og skal du dekke til en skikkelig julefrokost (her er sjekklista) er silda selvskreven gjest.


La silda stå 1-døgn før den serveres. Silda ligger og glimrer om kapp med gravlaksen (som du superlett lager slik) til oss blant eggerøre, ribbe, sylte og oksetunge. Den første gangen jeg bega meg ut på å lage egen sild fryktet jeg mest for selve silda. Eller kanskje du ønsker å gi den bort i gave? Her er noen tips til hvordan du lager hjemmelaget julesild.


Sild er enkelt å lage, men vil garantert imponere gjestene dine. Perfekt til julens lange frokoster eller som spiselig gave til den som har alt.

Husk at sildesalaten bør trekke i minst ett døgn før du serverer den. Passer perfekt på en skive rugbrød eller som en del av et større koldtbord. Her har du ett tilfeldig utvalg av oppskrifter fra Sild hvor de mest populære med bilde vises først, selvfølgelig om det finnes noen med bilde. Viser inntil 2oppskrifter av gangen . En sild til hver hvis det er som snacks, to hvis det er middag med poteter i tillegg, da gjerne som potetstappe med litt finhakket rødløk på toppen. Bruk ferske sild , gjerne doble fileter, ferdig renset fra butikken.


Hellstrøms sildeoppskrifter - Eyvind Hellstrøm sin kompromissløse juleakevitt er en perfekt match til julens sild. Prøv hjemmelaget tomatsil sursild eller rømmesild som pålegg, eller paner og stek sildefilet til middag. Bland eddik, sukker og vann i en kjele og kok opp.


Oppbevar silden kaldt og la den trekke i laken et døgn før servering. Klassik og deilig julesild til det tradi- sjonelle . Sild , slag1_edited-Sild er alltid populært på julebordet. Julefrokosten samles ofte hele familien, og da følger det mye godt med. Gjengangere fordi de er gode, og fordi tradisjon smaker og bringer fortidens gleder frem på bordet . Rens, fileter og fjern skinnet på fisken, hvis det ikke er gjort. Ha på litt salt og pepper.


Legg filetene i en stekepanne og hell på lettsaltet vann til det blir en halv centimeter . Det er ikke bare for gæmliser. Sild er alt i én tønne: Verdens mest miljøvennlige fiskemat og verdens sunneste mat sånn generelt. Her er min beste oppskrift - og den dramatiske historien om fisken som ikke spiser på et halvt år, som holdt på å bli . Slik gjør du: Vann ut spekesildfiletene i melk i 3-timer.


Kok grønnsaker med skinnet på (poteter, gulrøtter og rødbeter).

Commentaires

Articles les plus consultés